logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opinie o Behringer Ultraflex - warto zainwestować w ten sprzęt?

piotrek_muzyk 30 Maj 2006 12:37 1684 5
REKLAMA
  • #1 2678765
    piotrek_muzyk
    Poziom 11  
    Co myslicie o produkcje Ultraflex behringera

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2679211
    PANICZKAMIL
    Poziom 39  
    Ocena: 354
    Miałem takie cuś....

Otóz on porawia brzmienie - to mozesz przeczytać w każdej instrukcji i na każdej stronie ....

Z moich obserwacji wynika,zę poprawnie w nim działa .... tylko efekt surround.Reszta oczywiscie gał też cośdaje ale w bardzo niewielkim stopniu - różnicy w dźwięku prawie nie słychać a peaki sie w końcach mocy zapalają...Jak załączysz surround to masz wrażenie jakbyś dostawiłe po jednej paczce średnio-wysokotonowej na stronę...

Mam nadzieję,ze pomogłem...

POZDRAWIAM
  • REKLAMA
  • #3 2679337
    aca
    Poziom 30  
    Ocena: 20
    Hi,
    jesli chcesz tym w studiu obrabiac np. starsze utwory na tasmach magnetofonowych to urzadzenie jest w porzadku. Jesji jednak stoisz na ulicy z porzadnym sprzetem naglosnieniowym to mozesz sobie to urzadzonko odpuscic. Procesor basowy jest slaby. Sa lepsze.
    Pozdrowienia.
  • REKLAMA
  • #4 2679377
    Tremolo
    Poziom 43  
    Ocena: 497
    mam Behringera Virtualizera: tanie urządzonko, duża pamieć, całkiem niezłe brzmienia na powiedzmy 10% efektów, z tym, że 50% efektów wogule nie przydatnych no i powolna praca przy przełączaniu banków pamieci.

Małe koszty urzadzenia to małe możliwości.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #5 2679873
    piotrek_muzyk
    Poziom 11  
    a co byscie polecali jak procoser do poprawiania brzmienia
  • #6 2685594
    naud
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Zrobić poprawnie mix, jeśli sam "robisz" muzykę.To powinno wystarczyć - nie jestem zwolennikiem "ulepszaczy" - a już na pewno nie produktów firmy w/w. Można się pobawić na komputerku, tylko o ile się nie mylę, to dobre wtyczki również "dobrze" kosztują....Szkoda również , że taki np. finalizer plus, czy 96k firmy tc lectronic kosztują tak dużo...
    A na żywo...uhmm.... poprawny mix również...
REKLAMA