sorki ze wyjezdzamz takim pytaniem ale co to jest ten caly fs i main skad mam to wziac i czym mam to wgrac jestem poczatkujacy i nie wiem tyle co wy wyjasnijcie mi ok??? a poza tym wiecie moze jak zdjac simlocka z se v600i ale wiece tak krok po kroku zebyscie mi napisali co to jest ten cruiser i ten usb smart i cos tam innego moj adres to lobo85(_at_)tenbit.pl
chcialbym to wszystko wiedziec bo wlasnie kupilem ten tel i chcialby zdjac simlocka i pl menu wgrac prosze pomozcie mi ok??? bede wam dozgonnie wdzieczny!!!prosze niech sie ktos zlituje nad poczatkujacym!!!! do mojego posiadania wpadly takei programy jak zapieszczma w zalaczniku co moge nimi zrobic? moge na was liczyc????
chcialbym to wszystko wiedziec bo wlasnie kupilem ten tel i chcialby zdjac simlocka i pl menu wgrac prosze pomozcie mi ok??? bede wam dozgonnie wdzieczny!!!prosze niech sie ktos zlituje nad poczatkujacym!!!! do mojego posiadania wpadly takei programy jak zapieszczma w zalaczniku co moge nimi zrobic? moge na was liczyc????