logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sagem myX5 zawiesza się przy wejściu do książki telefonicznej SIM

mahcin 08 Cze 2006 15:29 1011 8
REKLAMA
  • #1 2710268
    mahcin
    Poziom 27  
    Ocena: 60
    Sagem myx5 problem z wejściem w ks tel.
    W momencie kiedy wchodzę w książkę tel karty sim tel się zawiesza, wyrzuca z menu traci zasięg na 2 sek i wszystko wraca do normy i tak w kółko, tak samo jest jak chcę wybrać z książki sim kogoś do wysyłki sms...lipa...ale jak daje opcje "odpowiedz" tak że numeru wybierać nie trzeba to leci...heh...soft? da się jakoś zresetować to?
  • REKLAMA
  • #2 2710286
    mariusz p
    Poziom 19  
    Ocena: 16
    Witam,
    sprawdzałeś na innych kartach?, a jeśli masz w plusie to wystarczy doładować konto (plus blokuje dostęp do książki).
    Pozdrawiam
  • #3 2710297
    mahcin
    Poziom 27  
    tak sie dzieje na wszystkich kartach:(
  • REKLAMA
  • #4 2710321
    mariusz p
    Poziom 19  
    najprawdopodobniej wina softu, choć nie wykluczam uszkodzenia hw.
    Pozdrawiam
  • #5 2710380
    mahcin
    Poziom 27  
    mam tylko sagemDD...da sie czyms darmowym postawic?:(
  • REKLAMA
  • #6 2712744
    eweryst
    Poziom 15  
    a od nowosci masz ten telefon ??? moze przywroc ustawienia fabryczne ??
  • #7 2713003
    mahcin
    Poziom 27  
    przywrocilem...nie wiem kupiłem go używanego... ehhh:( czy pozostaje tylko sagmaster?
  • REKLAMA
  • #8 2713715
    eweryst
    Poziom 15  
    ale jak go kupiles to juz mial ta wade ze sie wieszal ??? czy w trakcie uzytkowania ??? a moze masz jakies numery wpisane w pamieci telefonu i sie gryzie z numerami z karty sim ???
  • #9 2713963
    mahcin
    Poziom 27  
    chyba juz mial, na roznych kartach sprawdzalem:(

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Telefon Sagem myX5 zawiesza się podczas próby wejścia do książki telefonicznej na karcie SIM, co powoduje utratę zasięgu na kilka sekund i powtarzające się zawieszanie. Problem występuje na różnych kartach SIM, niezależnie od operatora, co sugeruje błąd oprogramowania (softu) lub ewentualne uszkodzenie sprzętowe (hardware). Próba przywrócenia ustawień fabrycznych nie rozwiązała problemu. Użytkownik dysponuje oryginalnym oprogramowaniem SagemDD i pyta o możliwość darmowego reinstalowania softu, np. za pomocą narzędzia Sagmaster. Nie stwierdzono konfliktu między numerami zapisanymi w pamięci telefonu a numerami na karcie SIM. Problem prawdopodobnie istniał już w momencie zakupu telefonu używanego.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA