logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens CX65 z Box Tornado – jak wgrać nowe oprogramowanie i gdzie znaleźć flash?

Andrewko 11 Cze 2006 12:42 1196 5
REKLAMA
  • #1 2718908
    Andrewko
    Poziom 11  
    Witam posiadam Box Tornado I chcial bym zmienic oprogramowanie w CX65 Jednak jestem poczatkujacy i nie wiem zabardzo jak Tel ma angielskie menu Gdzie moge znalesc odpowiedniego flasha i odpowiedni soft do tego Pozdro
  • REKLAMA
  • #2 2718988
    Użytkownik3
    Poziom 16  
    Ocena: 8
    Hm, jeżeli kupiłeś Tornado, to powinieneś mieć dostęp do supportu (pomocy) w internecie od producenta. Tam masz wyjaśnione wszystko krok po kroku. Chyba, że masz samego boxa, jeżeli tak to napisz.
  • REKLAMA
  • #3 2718992
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2091
    Jeżeli chodzi Ci tylko o wgranie pl. to najprostszym rozwiązaniem będzie wgranie mu swup'a do którego podaje Ci link a tornado może posłużyć jedynie jako wirtualny port com. abyś zrobił to na kabelku z zestawu tornado. Wirtual com znajdziesz na elce, trzeba tylko troszkę poszukać.
    pozdr

http://www.softgsm.pl/articles.php?lng=pl&pg=65
  • REKLAMA
  • #4 2719014
    Andrewko
    Poziom 11  
    Mam boxa + bable + plyty cd do noki se motki i jeszcze kilka ale sima nie ma Boxa dostalem od kolegi Narazie nie mam z nim kontaktu gdyz jest w Polsce Chcial bym zmienic caly soft aby nauczyc sie jak to sie robi Pozdro :)

Edit

Udalo mi sie znalesc Program do Siemensów - Freiaufs2_st_no_xprot.exe
    jednak nie ma w nim mojego :(

Edit 2

Sciagnelem orginalego uptade ze stronki sima podlaczylem tornado Programikiem UFSxtoCOM_FREE zmienielm na COM 1 Jednak dalej nie wykrywa tel Kabelek mam Sim 5xx
  • REKLAMA
  • #5 2719482
    ZAHYR
    Poziom 33  
    Ocena: 179
    Jesli chcesz wgrac mu fullflash (chociaz nie widze takiego sensu - stracisz wszystko co bylo w telefonie) to x65flasher, ewentualnie v-klay + papuautils... było setki razy na elektrodzie.
    Jesli swup (nowa wersja softa + ew. zmiana jezyka) to bez problemu emulator com + swup... Co do kabelka to moze musisz wlutowac rezystory pomiedzy odpowiednie piny aby dzialal w x65
  • #6 2719494
    Andrewko
    Poziom 11  
    Chcial bym flasha Widze ze telefonik ma jakies problemy Nie mozna sie dostac do katalogow Zawiesza sie przy tej czynnosci Dzwonilem do wlascicielki i mowila ze wczoraj zniknely jej wszysdkie motywy i inne zeczy z tel
REKLAMA