logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki odtwarzacz MP3 do 300zł z dobrą jakością dźwięku i 512MB wybrać?

sesq 11 Cze 2006 17:06 1307 6
REKLAMA
  • #1 2719743
    sesq
    Poziom 11  
    Witam,
    Nie wiem co kupic, 512MB mi wystarczy zdecydowanie, najbardziej mi chodzi o jakość dźwieku ( bedzie do słuchania trance ). Czy warto dokupywac lepsze słuchawki jak kupie jakiesc mp3 playera.
    Myslalem nad iPod shuffle, jakims iriverem ale nie wiem jak jest u nich z jakościa dźwieku i słuchawkami.
  • REKLAMA
  • #2 2722055
    1ceman
    Poziom 12  
    Cześć
    Jeśli chodzi o jakość dzwięku to z tego co piszą ludzie w internecie zawsze wygrywa iRiver. Proponuje się przerzucić na TO forum. Tam na pewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 2722132
    Cyborg_3D
    Poziom 21  
    Ocena: 28
    W cenie do 300 zł, to tylko Sandisk. E140, albo E240. Wersja 1GB. Jakosć dzwięku jest lepsza niż w Creativach.

iPoda Shuffle nie polecam. Jakosć dzwięku zbliżona do wszystkich Noname, i do tego po jednym upadku poszła cała pamięć w cholere.

Pozdrawiam !
  • REKLAMA
  • #4 2722500
    sesq
    Poziom 11  
    dzieki, juz sie duzo dowiedzialem na jescze innym forum, wybrałem iRiver T10
    dzieki
    ( do zamkniecia )
  • REKLAMA
  • #5 2722586
    1ceman
    Poziom 12  
    Nie zamykaj jeszcze tematu tylko napisz jak się sprzęcik sprawuje :)
  • #6 2723145
    sesq
    Poziom 11  
    minie troche czasu zanim go kupie :)
    a pozatym to moj pierwszy mp3 player, nawet gdyby gral do dupy nie mam porównania ;)
  • #7 2984539
    ryho1202
    Poziom 1  
    Rzecz godna polecenia-hulam z takim (irivert10) i dźwięk bardzo dobry, nawet przy załączonych słuchawkach. Podstawa to upgrade firmware (dostępny na stronie producenta) do wersji 1.70 UMS i miłej zabawy.

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono wybór odtwarzacza MP3 do 300 zł z pamięcią 512 MB, z naciskiem na wysoką jakość dźwięku, szczególnie do słuchania muzyki trance. Rekomendowano markę iRiver jako lidera pod względem jakości dźwięku, z sugestią odwiedzenia specjalistycznego forum. Wśród modeli w budżecie do 300 zł polecano również Sandisk E140 i E240 (wersje 1GB), które oferują lepszą jakość dźwięku niż urządzenia Creative. Krytycznie oceniono iPoda Shuffle, wskazując na przeciętną jakość dźwięku i podatność na uszkodzenia pamięci. Autor ostatecznie wybrał iRiver T10, a późniejsze opinie potwierdziły dobrą jakość dźwięku tego modelu, zwłaszcza po aktualizacji firmware do wersji 1.70 UMS. Zalecane jest także rozważenie zakupu lepszych słuchawek dla poprawy jakości odsłuchu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA