logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaką kartę telewizyjną polecacie do odbioru satelitarnego ?

Darkman20 18 Cze 2006 20:32 1434 4
REKLAMA
  • #1 2740781
    Darkman20
    Poziom 12  
    Potrzebuje pomocy w doborze dobrej karty telewizyjnej do komputera do której dałoby się podłączyć antenę satelitarną i która odbierałaby niekodowane kanały cyfrowe i która miałaby szerokie pasmo konfiguracji (wiecie o czym chce powiedzieć chodzi mi o możliwość odbioru nie tylko tych kanałów). Oczywiście za wmiare rozsądną cene. Z góry dzieki za pomoc.

Moderowany przez TONI_2003:

Zmieniłem i poprawiłem temat postu!
    Kolega zbliża się do tematu "TABU" tak więc proszę o tym nic nie pisać inaczej zostaną nałożone sankcje!

• REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2741132
    kjn6000
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Ta karta to udany zakup, napewno bedziesz zadowolony.
  • REKLAMA
  • #4 2742057
    gdkj
    Poziom 26  
    Ocena: 84
    Darkman20 napisał:
    Potrzebuje pomocy w doborze dobrej karty telewizyjnej do komputera do której dałoby się podłączyć antenę satelitarną i która odbierałaby niekodowane kanały cyfrowe i która miałaby szerokie pasmo konfiguracji (wiecie o czym chce powiedzieć chodzi mi o możliwość odbioru nie tylko tych kanałów). Oczywiście za wmiare rozsądną cene. Z góry dzieki za pomoc.

jak najbardziej skystar2 , dekodowanie jest mozliwe ale upierdliwe.
    dla mnie znacznie większą frajda jest ściąganie plików z netu (i to za darmo)
    programem skynet z astry 19.2.
    pozdrawiam.
  • Pomocny post
    #5 2742328
    BartoszekMW
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Polecam skystar2. Mam ją od 4 miesięcy i jestem zadowolony. Fakt ze to nie to samo co tuner pod tv ale najfajniejsza jest funkcja nagrywania na dysk. Wersja 2.6d nie grzeje sie jak poprzednicy. Proponuje odwiedzic stronke: http://laki.dvhk.pl/ Znajdziesz tam opis mozliwosci tej karty dotyczący "edukacyjnego" oglądania.
REKLAMA