logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki pilot będzie kompatybilny z radiem Pioneer DEH-5100R?

pawl0 19 Cze 2006 00:13 2091 4
REKLAMA
  • #1 2741754
    pawl0
    Poziom 11  
    Dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem pionka deh-5100r.
    Mam zamiar dokupic sobie do niego pilota.
    I tu mam male pytanko czy mogo dekupic byle jakiego pilota do pioneer'a i bedzie dzialal ?
    Pozdrowienia i dziekuje za odpowiedzi!
  • REKLAMA
  • #2 2741859
    Nawigator
    Poziom 33  
    Ocena: 160
    Gratuluję zakupu, ale takiego modelu nie widzę na liście, czyżby nadmiar szczęścia lekko zamroczył?
    A instrukcji nie dali?
    A jak dali to nie napisali?
    Pozdr. N.
  • REKLAMA
  • #3 2741932
    pawl0
    Poziom 11  
    przed numerem jest jeszcze p czyli DEH-P5100R.
    http://www.zumi.ch/BilderUpload%5CDEH-P5100RI1.jpg
    Co do zakupu to mysle, ze udany mam pudełko i gwarancje z paragonem z MM. Wprawdzie juz nie wazna, ale radyjko na bank nie jest kradzione!
    Zreszta takowego bym NIGDY nie zakupil! Niestety instrukcji nie posiadam, bo czlowiek od którego kupilem ja gdzies zapodzial, zessalem ja sobie, ale przy mojej wiedzy na temat pionkow malo mi ona dala:cry:

Cytat:
    Gratuluję zakupu, ale takiego modelu nie widzę na liście, czyżby nadmiar szczęścia lekko zamroczył?
    A instrukcji nie dali?
    A jak dali to nie napisali?
    Pozdr. N.

Bardzo dziekuje za konkretna odpowiedz na zadane przeze mnie pytanie:!::!::!:
  • REKLAMA
  • #4 2741937
    Nawigator
    Poziom 33  
    Ocena: 160
    A skąd pomysł z tym kradzionym, no, no...
    Jak z literką P to co innego, taki jest na liscie i do niego pasuje CD-SR77 wg. instrukcji, czy inne "jajka" tego nie wiem, wyglądają tak samo, Pioneer ostatnio pozmieniał całą produkcję to moze zmienili tez kody pilotów?
    Wypróbój CD-SR100 jak mozesz, ten pasował zawsze.
    Jaki pilot będzie kompatybilny z radiem Pioneer DEH-5100R?
    Pozdr. N.
  • #5 2742273
    pawl0
    Poziom 11  
    bardzo dziekuje.
    a pomysl, z tym kradzionym zrodzil sie z tego, że jak sie o cos pytam i nie mam instrukcji to przewaznie odpowiadaja mi zebym kradzionego nie kupowal, a ze sam jestem tego wielkim przeciwnikiem wiec posadzanie mnie o to <delikatnie> mnie denerwuje.
    Pozdrowionka Pawel.
REKLAMA