logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 7650 mp3go.v2.02 nie odtwarza własnych plików mp3 – komunikat Funkcja nieobsługiwana

Krzysztof wordo 21 Cze 2006 08:26 888 2
REKLAMA
  • #1 2748965
    Krzysztof wordo
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Mam mały problem z nokią 7650 wrzuciłem odtwarzacz mp3 a nastepnie obciętą skonwertowaną mp3 ale nie moge jej nigdzie zapisać? Przy próbie otwarcia wyskakuje wiadomość: Funkcja nie jest obsługiwana!!
    Co mam robic? odtwarzacz mp3 to "mp3go.v2.02" i tam jest plik mp3 i go odtwarza a mojego nie da sie zapisać i nie moge go załadować! Prosze o pomoc.
    Dziękuje Krzysiek!:cry:

Sprecyzuj temat w przeciwnym wypadku poleci do kosza <bony78>
  • REKLAMA
  • #2 2748982
    kilupl
    Poziom 17  
    Chodzi o to ze wyslal mp3 i pokazalo mu to jako wiadomosc tekstową czyli SMS a z tego nie da rady zapisac. Zainstaluj sobie jakis menedzer plikow [FExplorer] i tam znajdz sms i tam bedzie ta mp3 i wtedy sobie ja przenies gdzie tam sobie chcesz :)

pzdr
  • #3 2750489
    Krzysztof wordo
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Dziękuje bardzo wszystko dobrze ale gdzie znajduje sie ten sms bo nigdzie go niema? Przeszukalem C:/ D:/ Z:/ i niema nigdzie jak ten folder sie nazywa?
    Dziekuje bardzo!!

Dodano po 12 [minuty]:

Przepraszam ale juz mam udało sie smiga jak szalony!! Świetny telefon Polecam .......Dzieki!!:D
REKLAMA