logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdjąć sim-locka z Samsung x640 bez kabla i drogich usług?

Venom007 22 Cze 2006 23:48 1685 4
REKLAMA
  • #1 2755105
    Venom007
    Poziom 27  
    Ocena: 37
    Witam czy ma ktoś już sposub na tego sim-locka przejzałem wszystko na forum wiec prosze nie dawać linków do jakiś nieaktualnych postów :D prubowałem wszystkiego od full format co miał niby ściągnąć simlocka kodem kończowszy o tym patęcie z tymi cyferkami coś tam *7337*# ale też to nie chodzi bo trzeba tylko same cyferki pisac :/ wiec jestem przy tym jak trzeba podac kod sieci i mam pytanie czy jest jakiś kalkulatorek imei który da mi ten kod sieci?? nie chcem postów ze są u producenta za 700zł albo ze jakis kolo ma tam patent i chce sprzedac za 300000000$ albo ze sie nie da :) bo na 100% sie da:D tylko poprostu kąkrety :D nie mozna tego zrobić kabelkiem :D bo poprostu nie ma takich portów w kompie :D:D:D:D:D wiec czekam na odpowiedzi i pozdrawiam konkretne odpowiedzi nagradzane <pomogl>
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2755184
    Robgie
    Poziom 27  
    Ocena: 16
    samsungi kodem sie da ale wtedy jak odczytasz ja kablem innej metody do tego fona ie znam.i obawiam sie ze wszyscy inni to co ci npisali jesli wogole napisali to mieli racje .kablem bez problemu kodem nie bardzo
  • REKLAMA
  • #3 2755720
    FranekDolas
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 69
    A wogóle to grzeczniej kolego i nie tak nachalnie bo nikt nic nie musi.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 2756000
    chillouty
    Poziom 22  
    Ocena: 10
    Jakiego portu nie ma w kompie?, cos bredzisz rs-a i usb nie masz ?
    Jest solucja na tymczasowe usuniecie simlocka, po kazdej zmianie karty trzeba ja wykonac. Jak masz czas to jej poszukaj, jak nie to odwiedz najblizszy komis.
    pzdr
  • #5 2756112
    Venom007
    Poziom 27  
    Ocena: 37
    "chillouty" tylko ta soulucja nie działa na x640 bo gdy wykonuje tą czynnośc co tam pisze to trzbea tez podac ten kod sieci :/

Dodano po 3 [minuty]:

oki dzięki zostaje kupno kabelka :) bo za sciągniecie sim-locka krzyczą 20zł a za to kupie kabelek i przynajmniej se coś powgrywam :D :D tak jak obiecałem pomogl dla tych co pomogli :)
REKLAMA