logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sanyo VHR-5100EE - Czy magnetowid musi mieć hyperband przy kablówce?

bobaas 24 Cze 2006 16:52 1248 5
REKLAMA
  • #1 2760067
    bobaas
    Poziom 10  
    Czy w tym modelu jest hyperband? Prosze mi jeszcze powiedziec czy hyperband wystaczy ze jest w telewizorze czy musi tez byc w magnetowidzie jesli sa podlaczone do kablowki?
  • REKLAMA
  • #2 2760311
    dybas
    Poziom 38  
    Ocena: 337
    Odpowiedź na pytanie o głowicę w magnetowidzie można znaleźć w
    instrukcji użytkownika. Nie znam tego modelu, więc zastrzegam, że
    może się mylę: prawdopodobnie nie. Do samego oglądania wystarczy
    albo sam telewizor z głowicą "hiper", bądź magnetowid. Sposób podłącze-
    nia jest w obydwu przypadkach jednakowy, gdyż modulator magnetowidu
    jest "przezroczysty" dla sygnału telewizyjnego.
  • REKLAMA
  • #3 2762208
    na kozlowce
    Spec od TV
    Ocena: 23
    to Sanyo nie ma tunera hyperbandowego! w tv będziesz miał mozliwość zestrojenia wszystkich programów tv kabl. o ile pozwala na to ilość pól programowych, w VCR Sanyo nie będą wszystkie mozliwe do zaprogramowania, a i pól programowych nie ma tam wiele, pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 2763198
    bobaas
    Poziom 10  
    A powiedzcie mi mozna w tym modelu wymienic ten tuner na odpowiednik z hyperbandem??

I jeszcze czy zeby nie zasmiecac forum czy w telewizorze Shars SV-2588S (BK) jest pelno zakresowa glowica??
  • REKLAMA
  • #5 2766316
    na kozlowce
    Spec od TV
    Ocena: 23
    w vcr tak, nie ma problemu z wymiana tunera, ale nadal będzie tylko tyle pól programowych ile obecnie, czyli nie zestroisz więcej programów nizobecnie ale będziesz miał większy wybór, pozdrawiam
  • #6 2767914
    bobaas
    Poziom 10  
    OK, wielkie dzieki. Na tym modelu mozna zaprogramowac 30 kanalow, wiecej mi nie potrzeba, zalezy mi na tym zeby mi znalaz wszytskie bo teraz nie lapie mi od S20 do S40.
REKLAMA