logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Aktualna lista kodów błędów VAG-COM z opisami dla aut po 2002 roku

qbus 15 Cze 2003 22:38 2988 3
REKLAMA
  • #1 250968
    qbus
    Poziom 21  
    Ocena: 8
    Witam,

na wstepie zaznaczam, iz w pewnym sensie zadam pytanie ktorego sam nie rozumiem ;) - wracajac do tematu - poszukuje listy kodow wraz z ich oznaczeniem do programu vag-com, czy cos takiego ;)
    Problem jest w tym ze znajomy posiada ten program ale od niedawna przy nowszych samochodach /od 2002/ wyswietlaja mu sie kody ale nie ma do nich opisu.
    Szukalem juz w archiwum i znalazlem plik w ktorym bylo takie cos ale do roku 2000 - ja poszukuje czegos aktualnego :)
    Za pomoc oferuje punkty oczywiscie :)
  • REKLAMA
  • #2 252137
    elektronik12
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    Powiedz jakiej listy szukasz VAG są to oznaczenia pięciocyfrowe czy OBDII oznaczenie to pierwsza to litera np.P a pozostałe to cztery cyfry odpowiedz co szukasz to Ci prześle.
  • REKLAMA
  • #3 252148
    qbus
    Poziom 21  
    Ocena: 8
    pewny nie jestem ale chyba chodzi o te 5 cyfrowe ...

bede wdzieczny jednak jak bys mogl podzucic zarowno jedne jak i drogie na - qbas2(_at_)o2.pl aby forum nie zasmiecac :)
  • #4 252484
    elektronik12
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    Myślę że nie jest to zaśmiecanie mam jeszcze wykaz po angielsku i prawie 3000 kodów najnowszych po angielsku OBDII.
    Załączniki:
    • kody_vag_obd.doc (436 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA