logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6630 – zmniejszanie liczby znaków SMS przy użyciu polskich liter w T9

dzieffcyna17 29 Cze 2006 23:45 1545 4
REKLAMA
  • #1 2776453
    dzieffcyna17
    Poziom 11  
    posiadam od niedawna nokie 6630 i jestem z niej bardzo zadowolona poza tym ze cos jest nie tak ze slownikiem t9:( piszac smsa ogolnie wiadomo ze ma sie do wykorzystania 160znakow w moim telefonie jednak poczatkowo tyle jest jednak przy pisaniu ta ilosc bardzo sie zmiejsza tylko przy uzyciu polskich liter;/ktore slownik automatycznie wybiera... wie ktos moze jak zaadzic temu problemowi?pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2776670
    balar
    Poziom 16  
    Ocena: 9
    Tak to prawda przy uzyciu polskich znakow telefony typu bb5 dziela 1 sms na kilka!! Jest gdzies program ktory zapobiega temu ale niestety nie pamietam jak sie nazywa!!:(
  • REKLAMA
  • #3 2777226
    gloon
    Poziom 10  
    program nazywa sie "Nasms" ale jest srednio wygodny, ja poprostu dodalem do slownika wyrazy bez polskich znakow, choc to tez ma swoja wade nie wiem czy tylko u mnie ale po jakism czasie dodane wyrazy znikaja i slownik wraca do pierwotnej wersji ( mam 6600)
  • REKLAMA
  • #4 2909313
    Boldrick
    Poziom 10  
    Witam, czemu niby ten program "nasms" jest nie wygodny ???
  • #5 2923621
    gloon
    Poziom 10  
    Zeby odpiszac na smsa wciskasz "odpowiedz nadawcy" i juz piszesz a zeby odpisac Nasms-em musisz go uruchomic a to zawsze zajmuje chwile czasu, moze to moja subiektywna ocena ale poprostu nie przyopadl mi do gustu
REKLAMA