logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sagem myX-5m – nie działa głośnik, brak dźwięku rozmów i dzwonków po naprawie

pit47 30 Cze 2006 14:14 927 4
REKLAMA
  • #1 2777590
    pit47
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    Telefonik szwankował tzn.nie ładowała sie bateria i padł.Polutowałem gniazdo i teraz wszystko chodzi tylko nie ma zadnych dzwiekow i nie słychac rozmowcy.Polączenie jest i mikrofon działa.Prosze o pomoc gdzie szukac uszkodzenia skoro sluchawka jest ok.??:cry:
  • REKLAMA
  • #2 2779045
    daniel tt
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    witam zobacz czy nie zrobiles zwarcia na złaczu ładowania badz elementach zaraz za nim miałem kiedys taki przypadek.badz podkladka mikrofonu czesty przypadek w myX 5-2
  • REKLAMA
  • #3 2779203
    Vinnie184
    Poziom 16  
    Ocena: 14
    Nie mikrofonu tylko głośniczka. Tam buzzer i glosniczek jest razem, czy nie? Nie ma dzwonków, czy rozmowy? Czy jednego i drugiego? Jakim sprzętem to lutowałeś? Moze w trakcie tej rzezby zajechales cos przy okazji.
  • REKLAMA
  • #4 2780031
    krysal
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    faktycznie zle przeczytałem jezeli zrobisz zwarcie na złaczu akcesori bądz na elementach za nim to bedzie tak własnie sie zachowywał
  • #5 2893943
    uzbek86
    Poziom 17  
    Ocena: 4
    ja mam taki problem wlaśnie. Nie słysze nic jak ktoś do mnie dzwoni, albo ja do kogoś. Dzwonki normalnie chodzą jak ktoś dzwoni albo podczas przesyłania sms-a, ale jak wejdę do galerii i chce sobie przesłuchać dżwięki to nic nie chodzi. Alarm też chodzi. Dziwne troche, bo jakby to był głośnik to nie było by słychać tylko podczas rozmowy, ale tu jeszcze nie chodzi mi przesłuchiwanie dzwonków? Czy to może być soft?
REKLAMA