logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterowniki do Medion MD6200 z kartą NVIDIA GeForce FX Go 5200

michalgola 06 Lip 2006 18:57 4436 5
REKLAMA
  • #1 2797022
    michalgola
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Cześć!!!! Szukam sterowników do wyżej wymienionego laptopa karta graficzna w nim to nvidia geforce fx go 5200 nazwa płyty głównej w nim to medion dm 95.
    Bo ja ściągnąłem ten oto detonator NVIDIA ForceWare Drivers Windows 2000/XP v91.31 WHQL International ale on nie obsługuje wersji go.
    Bardzo bym prosił o te sterowniki, gdyż nie posiadam do tego laptopa płyty
    ze sterownikami, ponieważ komputer jest z Niemiec.
    Z góry dziękuję za pomoc!!!
  • REKLAMA
  • #2 2797065
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    michalgola napisał:
    nie posiadam do tego laptopa płyty ze sterownikami, ponieważ komputer jest z Niemiec.

Nie widzę związku. To w Niemczech do laptopów nie dodają płyty z oprogramowaniem?

Z jakiego powodu kolega nie raczył zajrzeć do serwisu producenta?
    http://www.medion.de/ a tam w pozycji MD/LT Nummer prosze wpisac oznaczenie swojego laptopa i zobaczyć, co się pojawi.
  • REKLAMA
  • #3 2797098
    michalgola
    Poziom 11  
    Niestety nie posiadam żadnej dokumentacji, ponieważ komputer został odkupiony od znajomego w Polsce. Na podanej stronie byłem, lecz nie władam językiem niemieckim i nie jestem w stanie się po niej poruszać.
  • REKLAMA
  • #4 2797125
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    1. Z lewej strony kolega dojrzy wytłuszczony tekst Treiber & Updates a nieco poniżej niego takie coś: ->mehr. Na tym właśnie należy tupnąć myszką.
    2. W środkowej części ekranu kolega dojrzy napis MD/LT Nummer, a obok niego MD/LT oraz pole do wpisania modelu notebooka. W to pole kolega wpisuje md6200
    3. Poniżej tego pola kolega dojrzy napis Suchen, Teraz tupnąć należy myszką na tym napisie.
    4. Teraz kolega dojrzy komplet oprogramowania do swojego laptopa. Napis Download kolega zapewne zna.

Proponuję ściągnąć komplet oprogramowania.

Życzę powodzenie.
  • REKLAMA
  • #5 2797211
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10424
    Na stronie wystarczy wpisac sam numer: tj: 6200

Ps. Od czego sa slowniki? To chyba nie problem przetlumaczyc pare wyrazow?
  • #6 2797276
    michalgola
    Poziom 11  
    Bardzo dziękuję za pomoc , wszystko mi dziala tak jak powinno. Zamykam temat.
REKLAMA