logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak uruchomić nieobsługiwane pliki gier na Nokii 6820?

Krisstoferes 08 Lip 2006 15:12 1029 2
REKLAMA
  • #1 2802096
    Krisstoferes
    Poziom 19  
    Ocena: 108
    Witam serdecznie.

Wiem że podobnych tematów jest pełno w necie ale długich poszukiwaniach nie znalazłem tego który by mi pomógł.

Chciałbym się dowiedzieć jak mogę wgrać grę na telefon Nokia 6820?
    Mam kilka gier na Nokię z internetu i z przesłaniem pliku na telefon (irda)nie mam najmniejszego problemu, ale telefon wyświetla komunikat "format pliku nie jest obsługiwany".
    Co i jak zrobić aby odpalić tą grę w telefonie?
    Proszę o pomoc?
    Jednocześnię apeluje o nie pisanie cyt. "użyj opcji szukaj", lub podobnej bo szukałem już i jakoś nie znalazłem.
  • REKLAMA
  • #2 2802209
    krzycho123
    Poziom 31  
    Ocena: 106
    musisz użyc programu który obłsuguje ten telfon np. Oxygen http://www.oxygensoftware.com/en/default.asp , instalujesz , konfigurujesz połaczenie z fonem (IRDA) , wybierasz zakładke w programie (app lub games) i ładujesz co chcesz do telefonu
  • #3 2817721
    Krisstoferes
    Poziom 19  
    Ocena: 108
    Witam.
    Zainstalowałem ten program, no i nie wiem co dalej.
    Próbowałem różnych rzeczy z nim robić ale z grami nie wychodzi. Fotki i dźwięki bez prblemu ale gry nie bardzo chcą się wgrywać (byćmoże nie wiem jak).
    Zdobyłem płytkę z grami na komórkę do K300i (format jar) i czy da się je wgrać na moją nokię, tak aby chulały?
    Pomóżcie mi wgrać jakąś grę bo "Bounce" już mi bokiem wychodzi, mogę wzamian odstąpić te gry na k300i.
REKLAMA