logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens CX65 - schemat lub zdjęcie wtyczki zasilania/kabel-PC potrzebne

_POCk_ee 21 Lip 2006 19:04 1299 7
REKLAMA
  • #1 2840255
    _POCk_ee
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    witam
    mam cx65 z rozwalonym wejsciem od zacilania/kabel-PC itd... szukam albo kawalka schematu
    albo chociaz dobrego zdjecia tej wtyczki... zeby bylo widac i co gdzie jest sciezki itd..
  • REKLAMA
  • #2 2840465
    maridym27
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 25
    przesyłam ci 2 zdjęcia mam nadzieję że coś na nich zobaczysz i ci to pomoże
    Załączniki:
    • cx65.rar (65.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 2840467
    Gsm_michal
    Poziom 25  
    Ocena: 21
    To kawałek płytki.. telefon był po zalaniu i ślady są ale myśle że się przyda:)
    Załączniki:
    • złącze ładowania.JPG (476.42 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 2841078
    maridym27
    Użytkownik obserwowany
    jutro zrobię fotkę i dorzucę pozdrawiam
  • #6 2841352
    _POCk_ee
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    oki oki jzu wsumie ladowanie zdobilem jak narazie wystaja druty do ladowarki ale dziala ;)

================
    zobaczcie sobie zdjecie....
    tam jest napisane:
    "wszystko mam tutaj wyrwane sciezke... i to polaczenie z jakas inna warstwa plytki
    nawet nie mam jak zmierzyc :/ gdzie to wychodzi"

sciagnalem schemat z wyzej podanego linka moze znajde tam cos....
    co to ma byc
    Załączniki:
    • polaczenie.JPG (43.85 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #7 2841378
    Gsm_michal
    Poziom 25  
    Ocena: 21
    ja mam takie zdjęcie tylko przez środek leci taka przegroda i zakrywa niektóre scalaki.. na tym zdjęciu jest ona wycięta.. jeśli moze być to pisz zaraz wrzucę..
    pozdrawiam
  • #8 2841713
    maridym27
    Użytkownik obserwowany
    dorzucam zdjęcie plyty gownej pod klawiatura pozdrawiam
    Załączniki:
    • cx65 klaw.rar (129.15 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Tematem dyskusji jest uszkodzony port zasilania/kabel-PC w telefonie Siemens CX65. Poszukiwano schematu lub zdjęcia wtyczki zasilania wraz z układem ścieżek na płytce, aby umożliwić naprawę. Uczestnicy udostępnili zdjęcia uszkodzonej płytki głównej, mimo śladów zalania i uszkodzeń, które mogą pomóc w identyfikacji połączeń. Pojawiły się także prośby o zdjęcia dobrej jakości sprawnej płyty głównej pod klawiaturą, aby porównać i odczytać ścieżki. Jeden z użytkowników potwierdził częściowe przywrócenie funkcji ładowania poprzez wyprowadzenie przewodów do ładowarki. W dyskusji pojawiły się linki do schematów i zdjęć, które mogą ułatwić lokalizację i naprawę uszkodzonych ścieżek oraz połączeń wielowarstwowej płytki.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA