własnie mam programik z tej strony ale jest uszkodzony moze ktos ma sprawdzony programik do tego radyjka a jezeli chodzi o programator to mam od yaesu ftl 1011 tylko nie wiem czy wtyczki j-45 mają takie same wyprowadzenie jak w ftl 1011
WITAJCIE ale na podanej stronie są pliki zabezpieczona hasłem jezeli chodzi o programator to jest taki sam jak do modeli FTL moze ktos posiada sprawdzony programik i wysle mi na skrzynke z góry dzieki robak403(_at_)wp.pl
Poszukiwano schematu programatora oraz oprogramowania do radia YAESU VX 2000. Wskazano strony www cqham.ru oraz hackersrussia.ru jako źródła, jednak pliki na tych stronach były zabezpieczone hasłem. Użytkownik otrzymał login, hasło oraz działający soft na prywatną wiadomość. Programator do YAESU VX 2000 jest taki sam jak do modeli FTL, np. FTL 1011, a wtyczki J-45 mają identyczne wyprowadzenia. Radio pracuje na paśmie VHF z 40 kanałami. Pojawiło się również pytanie o oznaczenia potencjometrów do blokady szumów oraz zmiany mocy (HI/LOW) i ich lokalizację w radiu. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.