logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć oprogramowanie Tartarini Etagaz?

yaaro 24 Lip 2006 08:52 4987 7
REKLAMA
  • #1 2846093
    yaaro
    Poziom 33  
    Ocena: 1085
    Poszukuje softu Tartarini Etagaz

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3140154
    karino13
    Poziom 13  
    Ocena: 24
    jest na stronie glownej tartarini po wczesniejszym zarejestrowaniu ale w jezyku wloskim
  • REKLAMA
  • #3 4164408
    zetto76
    Poziom 11  
    a jak się zarejestrować, znaczy gdzie bo ja nic takiego tam nie widziałem. A jak masz soft to wrzuć (podziel się)
  • REKLAMA
  • #4 4402633
    Lebcio
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    soft do tartarini eta gaz
    Załączniki:
    • Tartarini Sequential Fuel Injection 'C' (5.0.0).rar (4.44 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 6270756
    daroo7707
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    czy ten program działa
  • REKLAMA
  • #8 8290686
    keser sose
    Poziom 2  
    czesc

ten program działa i to fajnie ale... to jest program do czwartej generacji czyli sekwencji , etagas to inny program , obsługuje trzecią generacje czyli wtrysk ciągły.
    udzieliłem sie w temacie poniewaz dostrzegłem niescisłośc .
    pozdrawiam.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Oprogramowanie Tartarini Etagaz jest dostępne na oficjalnej stronie Tartarini po wcześniejszej rejestracji, jednak strona jest w języku włoskim. Rejestracja i dostęp do softu nie są intuicyjne, co potwierdzają użytkownicy poszukujący instrukcji. Program Tartarini Etagaz obsługuje trzecią generację systemów wtrysku ciągłego, różniąc się od oprogramowania do czwartej generacji (sekwencyjnej), które jest innym programem. Użytkownicy zwracają uwagę na nieścisłości dotyczące kompatybilności oprogramowania z różnymi generacjami systemów Tartarini.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA