logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson T68i nie znajduje sieci na różnych kartach SIM – co jeszcze sprawdzić?

cytrus51 25 Lip 2006 21:32 978 6
REKLAMA
  • #1 2851095
    cytrus51
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    witam. Mam se t68i. po wlaczeniu szuka sieci, jednak nic nie znajduje i wyskakuje brak sieci. przy probie wyszukania sieci recznie wyskakuje odrazu brak sieci. telefon sprawdzony na kilku kartach SIM.
    full reset nie pomogl, jak rowniez kapiel i wygrzanie.
    co dalej probowac?
  • REKLAMA
  • #2 2851100
    komismaja
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    podmien koncówke mocy i wtedy zobaczysz co jest grane
  • REKLAMA
  • #3 2861577
    cytrus51
    Poziom 11  
    wymienilem PA i switch i nadal brak sieci.
    co dalej??
  • REKLAMA
  • #4 2861597
    komismaja
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 25
    wgraj moze jeszcze fulla jak to nie pomoze to jest taka mozliwosc ze telefon zablokowany przez siec
  • #5 2861669
    mariogsm
    Poziom 20  
    Ocena: 2
    kolego zmień układ napięciowy i telefon odzyska zasięg przerabiałem to już setki razy w SE.

mariogsm
  • REKLAMA
  • #7 2893094
    cytrus51
    Poziom 11  
    czy jest ktos w stanie odpowiedziec mi na to pytanie??

Podsumowanie tematu

✨ Sony Ericsson T68i nie znajduje sieci na różnych kartach SIM, mimo pełnego resetu i prób fizycznego wygrzewania. Proponowane rozwiązania obejmują wymianę końcówki mocy (PA) oraz przełącznika (switch), jednak po ich wymianie problem nadal występuje. Sugerowano również wgranie pełnego oprogramowania (full flash) oraz sprawdzenie, czy telefon nie jest zablokowany przez sieć. Kolejną wskazówką jest wymiana układu napięciowego, co w modelu SE często przywraca zasięg. Pojawiła się prośba o doprecyzowanie, czy chodzi o układ N401, na podstawie znalezionej serwisówki, jednak brak jest jednoznacznej odpowiedzi.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA