witam posiadam telewizro firmy ... no wlasnie niewiadomo jaka firma (wydaje mi sie ze to philipsa bo mam oryginalny pilot od niego i jest philipsa)moge podac model, sa smieszne bo dwa: SAL693... trzy kropki oznaczaja miejsce na dwie cyfry bo mam zdarta lekko nalepke. na obudowie z przodu jest napisane CONDOR. Po wlaczeniu na kineskopie pojawiaja sie 3 lub 4 paski na górze, potem pojawia sie normalny obraz zwezony w pionie i powoli sie rozszerza do normalnych rozmiarów (czy to problem z odchylanie pionowym??) i teraz jeszcze dochodzi do tego, ze czasemn nie ma zadnego obrazu oprócz szarej planszy, i funkcje z pilota i klawiatury lokalnej dzialaja bardzo wolno, czas reakcji na wcisniecie przycisku wynosi okolo 3 sekud. dochodzi do tego brak telegazety, która jednak ma. jak wciskam aby sie TG uruchomila to na osd pojawia sie pozioma kreska, czyli wyglada na to ze brak TG, zmienilem juz procesor od
TG i zadncych zmian, czy problem tkwi takze w procesorze głównym??, a tam jest 84C640/023P. pomocy pozdrawiam
TG i zadncych zmian, czy problem tkwi takze w procesorze głównym??, a tam jest 84C640/023P. pomocy pozdrawiam