logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Konwersja plików MIDI na 4-głosowe dzwonki dla Nokia 3100

arab12 29 Lip 2006 15:19 1413 5
REKLAMA
  • #1 2861611
    arab12
    Poziom 2  
    witam.
    czy ktos z Was orientuje sie jak mozna przerobic pliki mid (polifoniczne dzwonki)>4 glosowe na 4-glosowe, tak zeby dzialaly w tej nokii? 3/4 dzwonkow sciaganych z netu telefon nie chce odczytywac, co jest dolikatnie mowiac lekko denerwujace. :/
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2863213
    Bibkoks
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    nie chce odczytywac bo pewnie wgrywasz dzwonki wieksze niz 10kb:) nokie nie przyjmuja wiekszych rozmiarow dzwonkow. Wiekszosc co dziala to mniej niz 10kb<rozmiar> albo zmniejsz rozmiar dzwonka powiedzmy programem psmplay albo zasysaj z neta dzwonki o mniejszych rozmiarach.
  • REKLAMA
  • #4 2863415
    arab12
    Poziom 2  
    dziubdziub20 napisał:
    Taką możliwość daje nam narzędzie pakietu Nokia PC Suite - Nokia Sound Converter.
    Zamieszczam link jeśli nie masz tego pakietu:
    http://www.instalki.pl/programy/download/nokia/Nokia_PC_Suite.php

pozdrawiam

bylbym bardzo wdzieczny jakbys mi napisal dokladnie krok po kroku jak mam to zrobic, bo jak na przyklad wyszukuje pliki multimedialne na kompie zeby otworzyc te dzwonki i przekonwertowac je, to wogole nie widzi plikow midi :/

Bibkoks napisał:
    nie chce odczytywac bo pewnie wgrywasz dzwonki wieksze niz 10kb:) nokie nie przyjmuja wiekszych rozmiarow dzwonkow. Wiekszosc co dziala to mniej niz 10kb<rozmiar> albo zmniejsz rozmiar dzwonka powiedzmy programem psmplay albo zasysaj z neta dzwonki o mniejszych rozmiarach.

wlasnie o rozmiar chyba tu nie chodzi, niektore dzwonki mam ok 20kb i dzialaja bez problemu...
  • REKLAMA
  • #5 2865418
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • Pomocny post
    #6 2870937
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
REKLAMA