logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Typhoon MyGuide 3500 GO. Jak wgrać mapę na tą nawigację?

Buczacznik 01 Sie 2006 18:23 17638 12
REKLAMA
  • #1 2870634
    Buczacznik
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Witam !!!

Panowie czy ktoś miał może styczność z tą nawigacją,szukam jakiś informacji jak wgrać do niej jaką kolwiek mapę.
    Bardzo będe wdzięczny za każdą pomoc
  • REKLAMA
  • #3 2871097
    Buczacznik
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Dzieki bardzo za podpowiedz przynajmniej wiem juz czego szukac bo ja posiadam tylko nawigacje bez oprogramowania.A czy wchodzi w rachube do tej nawigacji jakas inna mapa,naprzyklad Tom Tom ewentualnie cos innego ???
  • REKLAMA
  • #5 4218301
    Baniadmx
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    witam a tom tom nie chodzi na tym ????
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #6 4295362
    muniek
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Mam problem, potrzebuję ROM do Typhoon MyGuide 3500 GO, przez pomyłkę wgrałem ROM od MIO 268 i jest lipa, bo nie wiem co teraz zrobić.
    Chciałbym przywrocic stary rom i wgrac tomtoma 6 w tym temacie tez prosze o pomoc.
  • #7 4567895
    mpx-fm
    Poziom 19  
    Ocena: 32
    nie tylko ty masz tenprobleem ,masa ludzitakpochopnie postapila ,niestety nieudalo mi sie znalezc sposobu n apowrot do ROM od MyGuide3500Go,a pozatym kto wie gdize go znalezc ?
  • REKLAMA
  • #9 4571636
    mpx-fm
    Poziom 19  
    Ocena: 32
    nietsty na stronce od kiedy tam zagladalem , czyli z rok - niebylo ROM do 3500go (do innych modeli byl) , a teraz to nawet skasowali wszystkie pliki do nawigacji, tak ze nieprzyznaja sie juz ze cos takiego firmowali swoim logiem

niestety po niemiecku nic a nic nie rozumiem , więc niiemampojecia jak do nich napisac prosbe o Rom 3500Go

chyba ze jest ktos kto potrafilby sklecic te kilka zdan - bylbym wdzieczny!!!
  • #10 5131244
    lb54
    Poziom 1  
    Jeżeli nadal macie problem z ROM do Typhoon 3500 GO, to mam takiego na chodzie. Jeżeli powiecie jak skopiowac i przesłać ten ROM, to służę pomocą. U mnie po odblokowaniu chodzi na tym jednocześnie MapaMap 4.0 i Automapa 3.9.3.
  • #11 5264597
    dominior2
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Czy ktos mi moze pomoc odblokowac urzadzenie Typhoon GO 3500 ? Mam z tym wielki problem :( najlepiej na gg 8320325
  • #12 5662808
    rafniedz
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    lb54 napisał:
    Jeżeli nadal macie problem z ROM do Typhoon 3500 GO, to mam takiego na chodzie. Jeżeli powiecie jak skopiowac i przesłać ten ROM, to służę pomocą. U mnie po odblokowaniu chodzi na tym jednocześnie MapaMap 4.0 i Automapa 3.9.3.

A jak udało się koledze odblokować tą maszynkę ? Może jakieś wskazówki / strony w necie ?
  • #13 6142545
    Mariog
    Poziom 14  
    Ocena: 24
    Witam.

Właśnie szukam informacji na temat typhoona 3500 go, i wpadł mi w oko taki link https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1041304.html Dzięki niemu odblokowałem navi. Natomiast mam inny problem, nie widzi karty pamięci, może ktoś też miał coś podobnego i wie jak to zmusić do działania?.

Pozdrawiam.

Podsumowanie tematu

✨ Nawigacja Typhoon MyGuide 3500 GO jest fabrycznie wyposażona w oprogramowanie MapaMap. Użytkownicy poszukują informacji, jak wgrać mapy do urządzenia, zwłaszcza gdy posiadają wersję bez preinstalowanego oprogramowania. W dyskusji wymieniono kompatybilne programy nawigacyjne, takie jak iGo Europe 2006, AutoMapa XL, MapaMap Professional oraz Destinator PN dla Europy Wschodniej i Zachodniej. Pojawiły się pytania o możliwość użycia map TomTom, jednak brak jest potwierdzenia ich kompatybilności. Problemy techniczne dotyczą również wgrywania i przywracania ROM-u, zwłaszcza po błędnym wgraniu ROM-u z innego modelu (np. MIO 268). Oficjalne wsparcie i pliki ROM dla MyGuide 3500 GO są trudne do znalezienia, a producent usunął dostęp do plików na swojej stronie. Użytkownicy dzielą się doświadczeniami z odblokowywaniem urządzenia oraz problemami z wykrywaniem kart pamięci. Jeden z użytkowników oferuje pomoc w przesłaniu działającego ROM-u, który umożliwia jednoczesne działanie MapaMap 4.0 i AutoMapa 3.9.3. Wskazano również link do forum, gdzie opisano metody odblokowania nawigacji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA