logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Oddam Monitor Samsung SyncMaster 551s (uszkodzony) za darmo

msblondyn 03 Sie 2006 12:12 2217 8
REKLAMA
  • #1 2876026
    msblondyn
    Poziom 13  
    Ocena: 8
    Mieszkam w Koszalinie. Zepsuł mi sie monitor Samsung SyncMaster 551s. Prawdopodobie trafopowielacz. Szkoda mi go wyrzucic, bo ogólnie był on mało używany, a naprawiac mi sie go nie oplaca w serwisie, a sam sie na tym nie znam zeby tanio to zrobic. Kiedyś mial on obcięty przewód od karty graficznej i jest on dorabiany. Jakby ktoś go chciał...za darmo, to niech napisze to sie jakoś skontaktujemy.
    Na wszelki wypadek podam nr gg kontaktowego: 4763728
    03 Sie 2006 23:42
    Aha...odbiór najlepiej własny...
    -----------------------------------
    04 Sie 2006 23:43
    Naprawde szkoda mi wyrzucić ten monitor...nie ma kogoś, komu by sie przydały jakieś części z niego? Nic nie chce za ten monitor...
    Moderowany przez TONI_2003:

Post został scalony !
    Poczekaj trochę na pewno ktoś się znajdzie chętny!

Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 2951172
    msblondyn
    Poziom 13  
    Moze jednak po takim czasie znajdzie sie ktoś kto by chciał ten monitor. W dalszym ciągu stoi on u mnie w pokoju. W razie jakby mnie nie było na gg to prosze o jakąś odpowieź na forum.
  • REKLAMA
  • #3 2969548
    polninken
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam! ile cali ma ten monitor? o ile nikt sie nim nie zainteresuje do pazdziernika to wtedy jestem chetny. Pozdrawiam
  • #4 2969615
    msblondyn
    Poziom 13  
    To jest pietnastocalowy monitor. Nikt sie nim nie interesuje. Moge go przetrzymac do pazdziernika.
  • REKLAMA
  • #5 3030724
    msblondyn
    Poziom 13  
    Chciałem tylko dodać, ze oferta oddania monitora jest nadal aktualna
  • #6 3034110
    tom32
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Co za czasy,nikt nie chce za darmo monitora:cry:
  • REKLAMA
  • #7 3034208
    msblondyn
    Poziom 13  
    dokladnie..nikt nie chce za darmo w tych czasach..
  • #8 3035779
    End
    Poziom 29  
    Ocena: 68
    Ja bym wziął, bo nie mamy z kolegami do nagrywania naszych prób i muszę z domu nosić swój. (do PC który stoi w sali prób)
    Jednak sprawny moniotr można kupić już za kilkadziesiąt zł. a trafo może kosztowac od 60zł nawet do 100zł + koszta wysyłki.
    Wiadomo, że monitory CRT są cięzkie, kupa szkła i elektroniki... tutaj też kroi się kaska za przesyłkę i to dośc spora, bo musi być "Uwaga szkło".
    Tak więc opłaca się tylko tym którzy mieszkają w tym samym mieście co Ty.
    Pozdr.
  • #9 3108663
    msblondyn
    Poziom 13  
    No i w koncu ktos zabrał sprzet....wiec ogłoszenie juz nieaktualne. Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

✨ W Koszalinie oddawany jest za darmo uszkodzony monitor Samsung SyncMaster 551s, prawdopodobnie z uszkodzonym trafo powielaczem. Monitor jest 15-calowy, z dorabianym przewodem od karty graficznej. Ze względu na koszty naprawy i brak umiejętności samodzielnej naprawy, właściciel oferuje go do odbioru osobistego. Pomimo braku zainteresowania przez dłuższy czas, oferta była aktualna do momentu, gdy sprzęt został odebrany. W dyskusji podkreślono, że koszty wymiany trafo mogą wynosić od 60 do 100 zł plus koszty wysyłki, co czyni naprawę nieopłacalną, zwłaszcza przy ciężkich monitorach CRT, gdzie przesyłka jest kosztowna i wymaga specjalnego oznakowania. Monitor może być przydatny dla osób z tego samego miasta, które potrzebują części lub sprzętu do nagrywania prób.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA