logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Program do "nagrywania" obrazu z pulpitu.

kao91 04 Sie 2006 18:46 8421 7
REKLAMA
  • #1 2880626
    kao91
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    Szukam programów do nagrywania obrazu z pulpitu.
  • REKLAMA
  • #2 2880661
    _666_
    Poziom 29  
    Ocena: 9
    kao91 napisał:
    Szukam programów do nagrywania obrazu z pulpitu.

Kolega ma na mysli nagrywanie tego co sie dzieje na ekranie cz robienie "screenshoot-ow"?

ad1)Snagit 7
    ad2)HyperSnap

Pozdro
  • REKLAMA
  • #3 2880919
    jannaszek
    Poziom 39  
    Ocena: 672
    jest jeszcze klawisz "print screan" -potem otwierasz paint -edycja>wklej
    ,obraz zapisz "jako" ,jaki chcesz format
    o ile chodzi ci o zrzut ekranu
  • REKLAMA
  • #4 2883086
    maxxmaxx
    Poziom 20  
    Ocena: 21
    Witam.
    MY SPY jest programikiem "szpiegowskim" w zależności od ustawień robi printscreen-y co np kilka sekund. polecam. Poczytaj tu http://myspy.sciagasz.pl/
  • #6 2939636
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #7 2939660
    darius456
    Poziom 11  
    Ocena: 83
    Ja bym sprobował program FRAPS z tego co mi sie wydaje to on moze krecic film z tego co sie dzieje na pulpicie i dodatkowo umozliwia zrobienie printscreena filmowi bo standardowo windows nie moze.
  • #8 4480071
    rudy5
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam, czy ktoś już testował program MySpy polecany przez kolegę maxxmaxx, ja go ściągnołem i po pierwszym otwarciu okna konfiguracji już nigdzie nie mogę namierzyć ani programu ani jego zapisów. Jak to odzyskać albo deaktywować??

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy programów do nagrywania obrazu z pulpitu komputera. Wskazano różne narzędzia, zarówno do wykonywania zrzutów ekranu, jak i do rejestracji wideo aktywności na ekranie. Do prostych zrzutów ekranu polecono użycie klawisza "Print Screen" wraz z edytorem graficznym Paint. Programy do tworzenia zrzutów to Snagit 7 oraz HyperSnap. Do automatycznego wykonywania zrzutów co kilka sekund rekomendowano My Spy, choć pojawiły się problemy z jego obsługą i dezaktywacją. Do nagrywania wideo z pulpitu wymieniono HyperCam, Auto Screen Recorder 1.0 (freeware) z możliwością wyboru obszaru nagrywania i ustawień kursora oraz FRAPS, który umożliwia rejestrację obrazu i wykonywanie zrzutów ekranu z filmów. Podsumowując, dostępne są zarówno narzędzia do statycznych zrzutów, jak i do nagrywania dynamicznego obrazu pulpitu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA