logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy telefon z USA działa w Polsce? Różnice częstotliwości, kompatybilność, przeróbki

szpilers 05 Sie 2006 14:20 1706 5
REKLAMA
  • #1 2882991
    szpilers
    Poziom 22  
    Ocena: 4
    temat moze troche nie jasny ale ostatnio mi ktos zadal pytanie czy jezeli jego wujek przyjedzie z USA do naszego kraju czy beda z telefonem jakeis inne klopoty procz zasilania.....cos slyszalem ze telefony tam pracuja na innych czestotliwosciach ale nic dokladnie nie wiem

i jlsli tak to czy jest opcja wymiany jakis podzespolow lub czegos by normalnie w polsce smigaly?????? na dniach dokladnie sie dowiem o jaki telefon dokladnie chodzi:)

probowal ktos takich operacji?

Moderowany przez Fazii:

"temat moze troche nie jasny... " Temat bardzo niejasny! proszę poprawić!

• REKLAMA
  • #2 2883116
    poochone
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 164
    tak one pracuje na innych czestotliwosciach oczywiscie da sie to wymienic zeby pracowały na naszych wiec wszystko jest do zrobienia na elce wiele osob probowało z roznymi skotkami napisz jaki tel a ci odpowiemy co i jak musisz zmienic jezeli posiadasz sprzet do serwisu to bez problemu zmienisz te czesci a jezeli nie to bedzie mały problem
  • REKLAMA
  • #3 2883406
    NOOKIA
    Poziom 28  
    Ocena: 37
    poochone

co ty bredzisz kolega się pyta czy bedzie działać a nie jak przerobić!!!

Kolego szpilers jeżeli twój znajomy ma telefon 3 zakresowy to powinno to dzialać a jeślei telefonik jest starszego typu to może być problem ale to niech sobie kupi na ten czas nawet 3210 za 40zł i problem z głowy
  • REKLAMA
  • #4 2883691
    Dee Jay Gucio
    Poziom 20  
    Ocena: 31
    poochone napisał:
    tak one pracuje na innych czestotliwosciach oczywiscie da sie to wymienic zeby pracowały na naszych wiec wszystko jest do zrobienia na elce wiele osob probowało z roznymi skotkami napisz jaki tel a ci odpowiemy co i jak musisz zmienic jezeli posiadasz sprzet do serwisu to bez problemu zmienisz te czesci a jezeli nie to bedzie mały problem

To mam pytanko, jak zrobić mpx200 ze stanów bo leży u mnie w szufladzie nówka już ze 2 lata :/
  • REKLAMA
  • #5 2884146
    BONO
    Poziom 28  
    Ocena: 18
    Dee Jay Gucio napisał:
    poochone napisał:

To mam pytanko, jak zrobić mpx200 ze stanów bo leży u mnie w szufladzie nówka już ze 2 lata :/

na matraxie masz opisane
  • #6 2886672
    szpilers
    Poziom 22  
    Ocena: 4
    eheh mi chodzilo o 1 i o 2 ;) czy beda dzialac i czy da sie przerobic;)

telefon zastepczy bede mial w zapasie(nawet 3210 poskladana z paru ale tanio wyszla) ale tak mysle jak by tam byly takie nokiee fajne za grosze a u nas drogie to by szlo cos wykombinowac;) a sprzet do lutowania(bo pewnie ten potrzebny) to mam HA852 i oporowke zwykla i fluxy itd;) wiec damy rade;d a dzis sie dowiem co by ruszylo:)

wie ktos moze co by bylo najlatwiejsze do przerobienia z tamtad????:P znajomy majetny wiec chyab by sie nie obrazil jak bym mu popsul telefon w najgorszym wypadku:)
REKLAMA