logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Złącze SONY xr-5300r. Jaki jest schemat wyprowadzeń?

djezowski 05 Sie 2006 14:49 1798 4
REKLAMA
  • #1 2883075
    djezowski
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    witam!

mam teraz w aucie takie radio - sony xr5300r a chce je zamienic na blaupunkt orlando mp46 i teraz mam pytanie jaki jest schemat wyprowadzen w sony a jaki w blaupunkt? czy musze zakladac nowa kostke do blaupunkta? jesli tak to jaki jest schemat wyprowadzen do tego sony bo nie mam od niego instrukcji?

pozdrawiam

darek
  • REKLAMA
  • #2 2883242
    abes
    Poziom 11  
    Witam.
    Wystarczy troszeczke poszukac. Jezeli radio masz podlaczone do podwojnej kostki (jedna czesc zasilanie, druga glosniki) a najprawdopodobniej tak jest to nie musisz nic kombinowac, wystraczy odlaczyc stare radio i podlaczyc nowe.
  • REKLAMA
  • #3 2883254
    djezowski
    Poziom 11  
    abes napisał:
    Witam.
    Wystarczy troszeczke poszukac. Jezeli radio masz podlaczone do podwojnej kostki (jedna czesc zasilanie, druga glosniki) a najprawdopodobniej tak jest to nie musisz nic kombinowac, wystraczy odlaczyc stare radio i podlaczyc nowe.

czesc,

w miedzyczasie znalazlem schemat podlaczenia tego sony, tak ono jest na dwie kostki, jedna glosniki, druga zasilanie. A jak ma blaupunkt? dokladnie takie same wprowadzenia?

darek
  • REKLAMA
  • #4 2883293
    abes
    Poziom 11  
    http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=119322656 - pod tym linkiem jest zdjecie tylnego panelu radia BLAUPUNKT LONDON MP35 ale w tym ktore ty chcesz zamontowac bedzie tak samo. Jak widac sa trzy gniazda - jedno typowe dla blaupunkta i ponizej dwa gniazda uniwersalne takie jak w twoim sony. a wyprowadzenia sa napewno identyczne.
  • #5 2883313
    djezowski
    Poziom 11  
    abes napisał:
    http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=119322656 - pod tym linkiem jest zdjecie tylnego panelu radia BLAUPUNKT LONDON MP35 ale w tym ktore ty chcesz zamontowac bedzie tak samo. Jak widac sa trzy gniazda - jedno typowe dla blaupunkta i ponizej dwa gniazda uniwersalne takie jak w twoim sony. a wyprowadzenia sa napewno identyczne.

dzieki wielkie za pomoc!
    tak bedzie to samo, udalo mi sie na stronie niemieckiej blaupunkta znalezc schematy podlanczen, jest dokladnie to samo co w sony ktore teraz mam, bardzo mnie to cieszy :))

pozdr

Darek
REKLAMA