logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić region DVD Daewoo DV-1200S z 5 na 2? Szukam instrukcji krok po kroku.

Darek Sz 18 Sie 2006 09:23 1170 3
REKLAMA
  • #1 2926835
    Darek Sz
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Witam. Trafiło do mnie wyżej wymienione dvd. Zostało one przywiezione z Rosji. Jest założona blokada na regiony, więc chodzi ono tylko w regionie "5". I tu jest moja prośba o pomoc. Jak zmienić na region "2", lub wyłączyć blokadę całkowicie. Na Elektrodzie jest sporo info o zmianie regionu, ale niestety do tego modelu nic nie znalazłem. Z góry dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam. Darek
  • REKLAMA
  • #2 2934893
    Pablo1964
    Moderator
    Ocena: 641
    Próbowałeś kontaktować się z serwisem?
    Gdzieś w necie widziałem amerykańską stronkę ze sposobami na zmiany regionu w ogromnej ilości sprzętów. Spróbuj wpisać w google "daewoo+region+code", powinieneś coś znaleźć.
  • REKLAMA
  • #3 2940004
    Darek Sz
    Poziom 12  
    Ocena: 3
    Dzięki za zainteresowanie. Wiem o której stronce mowa ( przewija się ona również na Elektrodzie ). Niestety nie występuje tam poszukiwany przeze mnie model. Wygląda na to że jest on robiony typowo na rynek rosyjski. Po wpisaniu w wyszukiwarkę modelu ponad 90% jest w języku rosyjskim. Spróbuję coś od innego modelu. Dam znać jak to się skończyło.
  • #4 2940105
    Pablo1964
    Moderator
    Ocena: 641
    Zadzwoń do serwisu, że masz taki problem. Ciekawe, co powiedzą.
REKLAMA