logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

NOKIA 6260 - biały ekran po zmianie obudowy, co zrobić? Wrocław

bialytb 30 Sie 2006 00:33 1340 5
REKLAMA
  • #1 2967991
    bialytb
    Poziom 11  
    Witam.
    Kupiłem obudowę i postanowiłem dokonać zmiany. W połowie sie poddałem i zaczołem skręcać telefon... który po włożeniu bateri i wciśnięciu "power on" wyświetla tylko biały ekran.....gdzie szukać przyczyny....bo wcześniej działał... :cry:
    Proszę o pomoc....moze ktoś wie gdzie go oddać do naprawy
    Zamieszkuje Wrocław.
    Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.
    Tomek
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2968069
    przemrtv
    Poziom 22  
    Ocena: 23
    Witam, są dwie możliwości: albo nie ma styku na łączu LCD-Płyta, albo uszkodziłeś wyświetlacz. Jeśli jesteś z Wrocławia polecam serwis J&W GSM na ulicy Robotniczej. Tanio i dobrze. Tu masz linka ich strony: http://www.jw-gsm.com.pl/ .Powodzenia i pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 2968204
    bialytb
    Poziom 11  
    Dziękuje kolego....wybiore sie tam. Mam nadzieje że pomogą.
    Szkoda mi tego telefonu ;-).
    Pozdrawiam Cię ... mam nadzieje że to styk bo wyświetlaczem nie rzucałem ....
    Napisze co było jak zrobią.
  • REKLAMA
  • #4 2970490
    bialytb
    Poziom 11  
    Niestety nie pomogli....nie chcieli sie bawić w diagnoze...więc problem dalej zostaje nierozwiązany....wciąż czekam na pomoc...moze ktoś wie kto to może naprawić .....
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #5 2973442
    Tom3k74
    Poziom 16  
    Ocena: 9
    Sprawdz czy nie uszkodziłeś taśmy, może któraś wtyczka nie siedzi dobrze spróbuj docisnąć
  • #6 3562984
    bialytb
    Poziom 11  
    Witam!

Suma sumarum telefon wylądował w serwisie NOKIA i za jedyne 300zł została wymieniona obudowa z taśmami :cry:. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam
    Tomasz
REKLAMA