logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony Ericsson P910i - Wielki problem z oprogramowaniem

robert0011 31 Sie 2006 23:12 1786 2
REKLAMA
  • #1 2975003
    robert0011
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam. Na wstępie podam co posiadam...

BOX TORNADO + HWK i opowiednie oprogramowanie

SE P910i :P

Problem brzmi następująco..

Ktoś przedemną grzebał w nim niesamowiecie ( w oprogramowaniu) i teraz ma angielskie menu i nie da sie wejść na główne menu żadną polską kartą... na innych nie próbowałem ...

a więc jeżeli ktoś bedzie tak uprzejmy to bardzo prosze o polski soft do tego telefonu... bo na supporcie niby są.. ale jak sie go wgr to dalej jakiś angielski jest :/ bezsensowne :/ Bardzo prosze o pomoc.. zależy mi na tej komórce, i na nowych umiejętnościach (dopiero zaczynam)

POZDRAWIAM :)
  • REKLAMA
  • #2 3001622
    robert0011
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    czyli nie ma nikogo kto by mi mógł pomóc ?? heh dziwne :) ale nadal czekam... może ktoś sie zlituje..
  • #3 3084094
    Krzychu23
    Poziom 16  
    Ocena: 39
    Hmm, ja właśnie wgrywałem polski soft do telefonu i nie powiem, żeby to trudne było.

Najpierw sprawdzasz wersję organizera - przy otwartej klapce edit, system information i dwa razy w prawo.

Potem ze strony
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=...template=ps1_1_3_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10183

pobierasz odpowiedni dla Twojej wersji język, ściągasz go na komputer i rozpakowujesz (najlepiej do C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile\Phone Languages ale chyba gdzie indziej też możesz).

Potem kładziesz telefon na podstawkę, wybierasz Start, programy, Sony Ericsson, P910i, Pobierz język.
    W oknie, któe się otworzyło, wybierasz Mój komputer i klikasz na Pobierz listę języków.
    Wskazujesz mu ścieżkę, gdzie rozpakowałeś plik językowy (C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile\Phone Languages),
    wybierasz polski,
    dajesz zainstaluj
    i postępujesz zgodne z instrukcją dalej, aż do zakończenia wgrywania i instalowania.

Potem ściągasz telefon z podstawki, wchodzisz w Control Panel, wybierasz other i tam wybierasz Languages (albo coś z languages w nazwie - nie pamiętam dokładnie nazwy).
    Wybierasz polski.
    Dajesz done.
    Telefon będzie się musiał zrestartować i powinien włączyć się po polsku.

Wszystko to przy założeniu z korzystania z podstawki DSS-25 (w moim przypadku) i orginalnego programu do łąłczenia PC z P910i (do pobrania na stronie SE).

I to tyle.
    Daj znać, czy pomogło.
    Pozdrawiam
    Krzysiek
REKLAMA