Witam. Moz ektoś wie jak wprowadzić kod do tego radia . Po włączeniu świeci sie 5 dużych kwadratów, ale nie wiem co dalej. Prosze o pomoc.Z góry wielkie dzięki.
te duże kwadraty to korektor , a kod jest widoczny na wyświetlaczu odzielnym ,jeżeli masz radyjko bez auta to tylko wyłączenie kodu poprzez zmianę w pamięci
A moz ektos wie które komórki to wyłączenie kodu?? Bo kod odczytałęm ale jeśli chodzi o samą funkcje kodu to juz nie bardzo wiem gdzie. Wiem tylko z etrzeba wpisać 00 ale gdzie??
Użytkownik pyta, jak wprowadzić kod do radia Philips model 22DC982/72B, ponieważ po włączeniu na ekranie pojawia się pięć dużych kwadratów. Odpowiedzi wskazują, że te kwadraty to korektor dźwięku, a kod zabezpieczający powinien być widoczny na osobnym wyświetlaczu. W przypadku radia bez podłączenia do auta, kod można wyłączyć poprzez zmianę ustawień w pamięci urządzenia. Próby wpisania kodu "00" nie przynoszą efektu, gdyż jest to standardowy zapis Philipsa, a do odblokowania potrzebne jest inne działanie. Szczegóły dotyczące dokładnej procedury wpisywania kodu nie zostały podane ze względu na regulamin forum. W efekcie użytkownik pozostaje bez jednoznacznej instrukcji, ale wie, że kod nie jest powiązany z wyświetlanymi kwadratami i wymaga innego sposobu wprowadzenia. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.