logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie mogę ściągnąć wersje trial Windowsa XX ?

mike83tm 03 Wrz 2006 02:26 1525 6
REKLAMA
  • #1 2981712
    mike83tm
    Poziom 16  
    Ocena: 3
    Mam pytanie. czy ktoś zna adresy stron gdzie mogę ściągnąc wersje trialowe windowsa?
    Moderowany przez TONI_2003:

Zmieniłem i poprawiłem temat postu!

• REKLAMA
  • #2 2981714
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 587
    Chyba takich wersji (poza Vista) nie ma. A szukać należy wyłącznie w www.microsoft.com
  • REKLAMA
  • #3 2982071
    mike83tm
    Poziom 16  
    Dzięki wielkie, tą wersje trial to tylko tak dla przykładu dalem, każda wersja mnie interesuje tylko żeby była legalna, słyszałem o wersji 60 dniowej, znacie adres do takich stron gdzie to można pobrać??
  • #4 2982371
    krzychoocpp
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 58
    Witam, chyba muszę Cię zmartwić, wygląda na to że M$ już nie oferuje Visty do pobierania. http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.mspx. Tak więc nie można ściągnąć windows za darmo, trial pobrany z innej lokalizacji będzie i tak nielegalny (tak mi się przynajmniej wydaje, ale nie jestem pewien, nie jestem prawnikiem). W ostateczności zostaje ReactOS, ale według mnie lepiej uruchamiać programy windows pod wine, bo ReactOS jest w bardzo wczesnej fazie rozwoju i wspominam o nim jako o ciekawostce.

Pozdrawiam, Krzysztof.
  • REKLAMA
  • #5 2983152
    Radysh
    Poziom 27  
    Ocena: 12
    Można zarejestrować się na stronie Microsoft i ściągnąć w pełni legalną 180 dniową wersję Windows 2003 R2.
  • #6 2984166
    mike83tm
    Poziom 16  
    Radysh możesz podesłać linka gdzie to jest bo ja nie mogę tego odszukać.
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczyła możliwości pobrania legalnych wersji trial systemów Windows. Wskazano, że poza Windows Vista, Microsoft nie udostępnia już wersji trial do pobrania bezpośrednio ze swojej strony. Wersje trial pobrane z innych źródeł mogą być nielegalne. Użytkownicy mogą zarejestrować się na oficjalnej stronie Microsoft, aby pobrać legalną, 180-dniową wersję testową Windows Server 2003 R2. Alternatywnie wspomniano o systemie ReactOS jako ciekawostce, jednak jest on w fazie rozwoju i nie jest rekomendowany do codziennego użytku. Podano również linki do oficjalnych stron Microsoft związanych z wersjami testowymi.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA