logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie mogę dorobić pilota do bramy wjazdowej na osiedle ?

al12 03 Wrz 2006 19:44 1779 3
REKLAMA
  • #1 2983770
    al12
    Poziom 14  
    Witam
    Potrzebuje dorobic pilot do bramy wjazdowej na osiedle dla drugiej osoby która bedzie wynajmowac drugie mieszkanie na tym samym osiedlu.

Szukałem w internecie jednakże nic nie znalzłem takich firm.
    Mieszkamw Warszawie wiec dobrze by było jakby ktos poleciłby mi firmę która sie zajmuje taką działalnością.

Prosze o pomoc w formie wskazania adresu[/i]

Moderowany przez TONI_2003:

Zmieniłem temat postu!

• REKLAMA
  • #2 2988190
    Adam Mądrzyński
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam
    Najpierw powinieneś podać co to jest za brama lub szlaban po prostu z jakiej firmy nice lub inny .
    Wszystko zależy co to.
    niektóre potrafią się uczyć jeden od drugiego inny ustawia się na pinach pod pokrywką na baterię itd ...
  • REKLAMA
  • #3 4118940
    jasiekkj
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Jeśli chodzi o bramy to nigdy nie zawiodłem się na firmie HAIKO Sp. z o.o. a obsługują dla mnie kilka obiektów logistycznych na terenie Warszawy i okolic. Z tego co wiem to działają również w obrębie całej Polski.
    Pozdrawiam.
  • #4 4119330
    mczapski
    Poziom 40  
    Ocena: 1653
    Ciekawie stawiacie problem. Administrator osiedla zapewne wie komu i dlaczego udostępnia piloty do bram (odpowiada za dostęp). Więc zapewne jak i gdzie zamówić kolejne egzemplarze. A tymczasem koledzy próbują go przechytrzyć i umożliwić wjazd komukolwiek.
REKLAMA