Mam Sapphire Radeon 9550 128/128 już od prawie 2 lat i od jakiegos czasu pojawia się ten sam problem. Mianowicie, po kilkunastu minutach grania (nie ma znaczenia czy karta chodzi na standardowym taktowaniu czy po oc) obraz jakby zatrzymuje się na kilkanaście sekund, w tym czasie dźwięk jest odtwarzany w pętli (coś jakby płyta winylowa...). Po takim czymś taktowanie karty powraca do standardu (jesli była w tym momencie podkręcona) a w system windows ustawia sie taka rozdzielczośc pulpitu, jaka była w grze w której ten efekt wystąpił...
Próbowałem usunąc stery Drive Cleanerem, zainstalowałem jeszcze raz Omegi 2.6.87, reinstalke DirectX, sterów do płyty (VIA 4in1) no i dalej to samo... Juz kiedys miałem to samo ale po tych czynnościach problem na jakiś czas ustąpił... Karta niedawno odkurzałem więc nie powinna sie przegrzewać... problem występuje w różnych grach np. GTA SA, NFS MW, SWAT4, FEAR...
System Win XP SP2
płyta Asus A7V8X-X
Athlon 2000+
Próbowałem usunąc stery Drive Cleanerem, zainstalowałem jeszcze raz Omegi 2.6.87, reinstalke DirectX, sterów do płyty (VIA 4in1) no i dalej to samo... Juz kiedys miałem to samo ale po tych czynnościach problem na jakiś czas ustąpił... Karta niedawno odkurzałem więc nie powinna sie przegrzewać... problem występuje w różnych grach np. GTA SA, NFS MW, SWAT4, FEAR...
System Win XP SP2
płyta Asus A7V8X-X
Athlon 2000+