logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6170 - Budzik działa krótko przy włączonej wibracji, jak to naprawić?

tomlem666 06 Wrz 2006 22:49 981 2
REKLAMA
  • #1 2994804
    tomlem666
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    dostalem ostatnio od znajomego nokie 6170 telefon ma troche panel zniszczony ale chodzi prawie idealnie poniewaz zauwazylem ze budzik w tym tel dziala tylko na ulamek sekundy jezeli na danym profilu jest wlaczona wibracja, jezeli wibracje wylacze to wszystko jest ok budzik normalnie dziala.. dziwne to jest dla mnie bo jeszcze sie z takim czyms nigdy nie spotkalem:( telefon ma angielskie menu i jest przywieziony z zagranicy, jest bez simlocka... przywracalem ustawienia fabryczne ale to nic nie pomoglo:( PROSZE O POMOC!!!
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 2995043
    saperboo
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Mysle ze to blad programowy czesto tak bywalo w tych mogelach mialem 7270 zmiana softu pomogla pozdrawiam Rafal
  • #3 2995254
    tomlem666
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    zauwazylem jeszcze ze jak mam wlaczona wibre to nie wiem kto do mnie dzwoni:(( pomysle nad zmiana softa!! a ile to moze kosztowac?? tak zebym nie dal sie oszukac!!!

zauwazylem jeszcze dzis ze jak wibra jest wlaczona to robi tak samo z dzwonkami od wiadomosci czy polaczen jak z budzikiem czyli jak wibra jest wlaczona to dzwonek slychac przez ulamek sekundy:( a jak wibre wylacze to jest wszystko dobrze
REKLAMA