logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najlepszy klient Torrent dla kUbuntu: kTorrent, Azureus czy BitTorrent?

foraq 17 Wrz 2006 21:51 5697 5
REKLAMA
  • #1 3030363
    foraq
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    Jaki jest najlepszy klient Torrent pod Linuxa?? Słyszałem dobre opinie o kTorrent, Azureus, BitTorrent... Chodzi mi o dużą szybkość działania, małe obciążenie systemu, brak problemów ze stabilnością i małą ilość błędów;) Jakie polecacie?? Pod WIN używałem BitCometa...

System to kUbuntu.

Dodano po 26 [sekundy]:

Wpisujcie swoje typy:)
  • REKLAMA
  • #2 3030381
    krzychoocpp
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 58
    Witam, ja polecę jeszcze qTorrent i ctorrent. kTorrent oraz azureus są bardzo dobre, oryginalny BitTorrent jest przynajmniej dla mnie zbyt mało rozbudowany.

Pozdrawiam, Krzysztof.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 3030400
    foraq
    Poziom 17  
    No ale który wg Ciebie jest najlepszy?? Jak jest dla Ciebie numerem 1??
  • REKLAMA
  • #5 3030549
    _Damian_
    Poziom 21  
    Ocena: 11
    kTorrent jest najszybszy (i pochłania najmniej zasobów
    ) ponieważ jest zintegrowany z KDE. Do co działania? Działa normalnie. Ostatnio ciągnąłem distro na dvd. Szło pełnym łączem. Nie wiem, czego można jeszcze wymagać od takiego klienta?
  • #6 3033349
    foraq
    Poziom 17  
    Właśnie o taka odpowiedz mi chodziło:) Teraz wiem że w pełni wykorzystuje swoje łączę:)

A co doradzacie do pobierania plików z HTTP albo FTP?? Na Windowsie uzywam Star Downloadera. Chodzi mi o szybkość, małe obciażenie i niezawodność:) No i o integracje z przeglądarką np. Operą albo Liskiem...
REKLAMA