logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kamera SONY CCD-V7AF-E gdzie jest wyjście AV na TV

bunioopl 20 Wrz 2006 21:49 2908 6
REKLAMA
  • #1 3040627
    bunioopl
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Witam
    Parę dni temu dostałem kamerę SONY model CCD-V7AF-E.
    Nie mogę znaleźć wyjścia AV lub S-VHS. Znalazłem tylko gniazdo opisane jako MULTI CONNECTOR z wielowtykiem, oraz gniazdo podobne do S-VHS opisane jako REMONTE.
    Czy ktoś wie gdzie jest wyjście AV?
    Jaki jest symbol akumulatora?
  • REKLAMA
  • #2 3040703
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6162
    Post był raportowany.
    Przeniosłem z: TV
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 3044339
    bunioopl
    Poziom 13  
    artur.lubin napisał:
    http://www.technick.net/public/code/cp_dpage.php?aiocp_dp=pinconhav_sony_betamax_muticonnector

http://www.palsite.com/multicon.html

może to pomoże?

Tylko że ja mam inne złącza a oto one:

Multi connector
    Remonte
    Złącze wizjera

Zdjęcia są według kolejności
    No i przepraszam za jakość nie miałem lepszego sprzętu.
    Załączniki:
    • Kamera SONY CCD-V7AF-E gdzie jest wyjście AV na TV 21-09-06_2207.jpg (58.02 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Kamera SONY CCD-V7AF-E gdzie jest wyjście AV na TV 21-09-06_2206.jpg (43.28 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Kamera SONY CCD-V7AF-E gdzie jest wyjście AV na TV 21-09-06_2205.jpg (67.77 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 3044720
    artur.lubin
    Poziom 25  
    Ocena: 46
    zdjęcia niewyraźne :(

http://pinouts.ru/connector/

tu jest opis większości connectorów. jeśli któryś przypasuje, należy kliknąć na link obok niego. Następnie poszukać odpowiadającego lub podobnego urządzenia.

Powodzenia :)
  • #6 3086706
    bunioopl
    Poziom 13  
    OK znalazłem wyjście video oraz audio. Niestety audio jest tylko jedno wyjście nie wiem czy ta kamera jest mono czy stereo.
    Dzięki wszystkim za pomoc ale niestety nigdzie nie znalazłem podobnego złącza, więc metodą prób i błędów sam musiałem dojść do tego co i gdzie podłączyć.
  • REKLAMA
  • #7 4240229
    t-4
    Poziom 1  
    bunioopl napisał:
    OK znalazłem wyjście video oraz audio. Niestety audio jest tylko jedno wyjście nie wiem czy ta kamera jest mono czy stereo.
    Dzięki wszystkim za pomoc ale niestety nigdzie nie znalazłem podobnego złącza, więc metodą prób i błędów sam musiałem dojść do tego co i gdzie podłączyć.

No dobrze ale podziel się swoją wiedzą z innymi :|

Podsumowanie tematu

✨ Posiadacz kamery SONY CCD-V7AF-E szukał wyjścia AV lub S-VHS, które nie było bezpośrednio oznaczone. Kamera posiada złącza: MULTI CONNECTOR z wielowtykiem, REMONTE przypominające S-VHS oraz złącze wizjera. Po analizie i próbach udało się zidentyfikować wyjścia video i audio, przy czym audio jest tylko jedno, co rodzi pytanie o mono lub stereo. W dyskusji podano linki do stron z opisami pinów i złączy MULTI CONNECTOR, które mogą pomóc w identyfikacji i podłączeniu. Ostatecznie rozwiązanie wymagało metody prób i błędów, gdyż nie znaleziono dokładnego schematu dla tego modelu. Nie podano symbolu akumulatora.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA