problem jest nastepujacy: plyty odtwarza bez zarzutu jest wszysstko ok, gdy przerzuce na tuner FM widac ze wyszukuje stacje, jak cos znajdzie to sie zatrzyma ale slychac tylko szum, po odlaczeniu calkowitym tunera, nadal szumialo, ponadto na wejsciu TV, Aux tez szumi tylko troszeczke ciszej. wylutowalem scalak odpowiedzilnego za przelaczanie sygnalu i nadal szumialo. za przelacznikiem syganlu siedzi sobie scalaczek CS5333, kiedys napewno juz byl wylutowywany, niewiem jaka on funkcje pelni, bo nie mam aplikacji. chodzi mi tez po glowie zmiana softu- chcialem wejsc w tryb serwisowy zeby wyczyscic mu ustawienia uzytkownika ale nie stety mi sie udalo, stad ta wymiana oprogramowania. Moze ktos walczyl z takim przypadkiem?? co sugerujecie??
Dodano po 14 [minuty]:
co do aplikacji CS5333 to znalazlem. jest to przetwornik A/D, czyli by pasowalo co do objawow, CD/DVD chyba raczej z niego nie korzysta bo by sie to mijalo z celem. poporawcie mnie jesli sie myle
Dodano po 14 [minuty]:
co do aplikacji CS5333 to znalazlem. jest to przetwornik A/D, czyli by pasowalo co do objawow, CD/DVD chyba raczej z niego nie korzysta bo by sie to mijalo z celem. poporawcie mnie jesli sie myle