logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola T722i - brak komunikacji z Smart-clip, jak wejść w service mode?

mlodykowal 23 Wrz 2006 15:25 841 2
REKLAMA
  • #1 3049007
    mlodykowal
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    Witam,
    Mam problem z telefonem T722i, po wcisnieciu power, wyswietlacz 2 razy mignie na niebiesko i cisza. Zwarcie pinow 13 i 14 w kablu takze nie pomaga, nie chce wejsc w service mode. Posiadam Smart-clipa oryginal ale niestety nie komunikuje sie z telefonem.
    Czy jest moze jakis sposob jak sprawic, zeby smart-clip widzial moja motke?

dzieki pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3049325
    syckoketrzyn
    Poziom 21  
    Ocena: 4
    Serwis mode ??? chyba w Boot loader-a coś mi się kojarzy ze w t722i nie wyświetla się boot jak np.w nowszych motkach w trybie boot-a wyśw. świeci na ciemno niebiesko (chyba)>więcej dowiesz się na www.matrax.net
  • #3 3049525
    mlodykowal
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    Masz racje, w motorolach nie ma service mode tylko bootloader i jest dokladnie tak jak piszesz, ze powinien podswietlic sie wyswietlacz na ciemno niebieski kolor. W moim przypadku niestety nie chce wejsc w bootloader, po zwarciu pinow 13 i 14 w kablu i podlaczeniu do smart-clipa, clip nie widzi telefonow. po nacisnieciu czerwonej sluchawki szybko mignie wyswietlacz na granatowo i koniec,. Na matraxie niestety nie znalazlem solucji jak przywrocic ta motorolke do zycia :(
REKLAMA