logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung x480 - zawiesza się na logo, nie wykrywa go Tornado do flashowania

anton23 28 Wrz 2006 15:26 1634 4
  • #1 3065487
    anton23
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Witam!!!

Mam taki problem z telefonem samsung x480. Telefon zawiesza się na logo "samsung x480". Jesli sie go raz włączy bedzie się restartował to tego samego momentu dopoki nie wyjmie się baterii. Telefon sie normalnie ładuje, podłaczylem go pod ladowarke ze słabą bateria i sie naładowała. Szukałem postow na ten temat ale moj problem jest inny poniewaz telefonu nie da sie przeflaszowac tornadem. Tornado wogole go nie widzi.

Pozdrawiam!!!
  • #2 3065531
    ckcamell
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    NSPro lub UST II jeżeli chodzi o flesha.
    Jak zwykły flesh nie pomoże to wgrać repair.
    Najpierw sprawdź czy nie ma jakiegoś zwarcia na PCB, czasem samsungi tak robią po zalaniu. Kąpiel w wanience i pomaga.

Pozd,
  • #3 3065536
    anton23
    Poziom 14  
    Ocena: 4
    Telefon jest czysciutki no ale byc moze pod ktoryms elementem czego nie widac golym okiem. Nie zaskodzi go wykapac. UST Pro tez go wogole nie widzi. Powiadomie o wynikach.

Pozdrawiam!!
  • #4 4183141
    galkom
    Poziom 2  
    Mam podobny problem ale moj samsung komunikuje i mozna programowac i tak zrobilem z opcja repair ale nadal to samo i zaobserwowalem ze wersja hw=XXXXXXX moim zdaniem w tych samsungach uszkadza sie procesor lub odrywa od sciezek po upadku
    pozdro/
  • #5 5258859
    klostazy
    Poziom 23  
    Ocena: 42
    galkom napisał:
    Mam podobny problem ale moj samsung komunikuje i mozna programowac i tak zrobilem z opcja repair ale nadal to samo i zaobserwowalem ze wersja hw=XXXXXXX moim zdaniem w tych samsungach uszkadza sie procesor lub odrywa od sciezek po upadku
    pozdro/

Mam to samo i flashowanie nie pomaga. Co to może być.
REKLAMA