logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kserokopiarki minolta. Kto programuje? Zmiana języka.

olowtlen 29 Wrz 2006 18:13 1214 6
REKLAMA
  • #1 3069200
    olowtlen
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    poszukuje człowieka który programuje,kości pamięci kopiarek minolta di 251,351.chodzi o zmiane języka na polski.
  • REKLAMA
  • #2 3069279
    serwek
    Poziom 26  
    Ocena: 261
    Zaprogramować to my ci możemy, ale znajdź dobry !, działający, nie powodujący zawieszena pracy kopiarki albo innych "klusków" tzw. "wsad" do EPRomu
    Ha:)
  • REKLAMA
  • #3 3069361
    copyman
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 836
    Gotowe i zaprogramowane kości ma (miał ?) w ofercie DKS w Poznaniu. Sam kilka razy kupowałem i działają bez problemu.

C.
  • #4 3069456
    olowtlen
    Poziom 11  
    no właśnie słyszałem że ktoś na elektrodzie robi to i ma wsady.dobre

Dodano po 1 [minuty]:

atakowałem dks w gdańsku to nie mają wsadu

Dodano po 10 [minuty]:

kolego ile taka przyjemność kosztuje w dks poznań.orjentacyjnie.kość+zaprogramowanie.
  • REKLAMA
  • #5 3070000
    lordqpa
    Poziom 24  
    Ocena: 47
    Mam wsad i epromy ... pozostaje kwestia dogadania. Sam z powodzeniem wkładam je do maszyn i śmigają bezproblemowo.
    Zapraszam na PW lub GG.
  • #6 3070006
    Hirek_gda
    Poziom 13  
    > atakowałem dks w gdańsku to nie mają wsadu <

oj to słabo atakowałeś
  • REKLAMA
  • #7 3070603
    olowtlen
    Poziom 11  
    daj jakiś telefon do siebie.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Poszukiwano specjalisty do programowania kości pamięci (EPROM) w kserokopiarkach Minolta DI 251 i DI 351 w celu zmiany języka interfejsu na polski. W dyskusji podkreślono trudności z uzyskaniem stabilnych i działających wsadów (oprogramowania firmware) do EPROM, które nie powodowałyby zawieszeń urządzenia. Wspomniano, że firma DKS z Poznania oferowała gotowe, zaprogramowane kości, które działały bez problemów, jednak lokalny oddział w Gdańsku nie dysponował tymi wsadami. Jeden z uczestników dyskusji deklarował posiadanie wsadów i EPROM-ów oraz doświadczenie w ich instalacji, proponując kontakt w celu omówienia szczegółów. Poruszono również kwestie kosztów związanych z zakupem i programowaniem kości pamięci.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA