logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

3650 i PC Suite. Program nie chce się odpalić. Dlaczego?

vcd_a 30 Wrz 2006 20:01 1008 4
REKLAMA
  • #1 3072706
    vcd_a
    Poziom 18  
    Ocena: 6
    Witam, właśnie kupiłem Nokie 3650 i bluetootha i mam teraz problem z PC Suite. Zainstalowałem program od BT i ptogram ten wykrywa bez problemu telefon, jednak z PC Suit są już problemy, każe mi wybierać jakiś port COM itd. nie wiem o co chodzi, pokazuje żeby podłączyć telefon do kompa i nacisnąć OK, a więc w telefonie włączam BT, w kompie BT chodzi, a ten program mi się nie odpala ;/, nie wiecie o co może chodzić ?, pozd
  • REKLAMA
  • #2 3074166
    wanek
    Poziom 19  
    Ocena: 1
    postempuj tak jak pisze tylko musisz miec specjalnie pod 3650 pc suita jak cos pisz na pw to pomoge
  • REKLAMA
  • #3 3074848
    vcd_a
    Poziom 18  
    Już sobie poradziłem, ale dzięki za dobre chęci, pozd ;]
  • REKLAMA
  • #4 3075070
    rysiekrysiek1
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    vcd_a napisał:
    Już sobie poradziłem, ale dzięki za dobre chęci, pozd ;]

a mógłbyś podpowiedzieć jak to zrobiłeś bo ja też kupiłem bt na allegro i z blusolei telefon się komunikował a z pcsuite jest problem - nie widzi wogóle modułu blutoth...
  • #5 3075156
    vcd_a
    Poziom 18  
    Jak Blue Soleil połączy się z telefonem, to klikasz na BT Serial Port Device i potem robisz co on tam chce, on potem przydzieli jakiś port COM, który zaznaczasz w PC Suite i potem wszystko działa, pozd
REKLAMA