logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować dekoder GRUNDIG STR 7122 TWIN po włączeniu kontroli rodzicielskiej?

xxxxxxxxxxxxxxx 01 Paź 2006 14:16 1713 2
REKLAMA
  • #1 3074808
    xxxxxxxxxxxxxxx
    Poziom 2  
    Witam, problem jak w naglowku dekoder GRUNDIG STR 7122 TWIN G.AE 7851 zostal przypadkowo zablokowany (grzebiac w ustawieniach musialem zaznaczyc kontrole dziecieca)...
    Chcialbym zapytac jak go moge odblokowac, moze znacie jakies uniwersalne kody? Przy wlaczeniu urzadzenia rzada 4-cyfrowego kodu, ja go nie znam bo to musial ustawic ktos kiedys tam, brak takze instrukcji:(
    Jesli komus to pomoze, to moze szukac info tutaj:
    http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/7043/Grundig_STR7122.html

Z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc i pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 3076450
    any56
    Poziom 39  
    Ocena: 840
    Kiedyś miałem podobny numer z telewizorem.
    Po pojawieniu się żądania kodu położyłem machinalnie palec na klawiszach pilota i wbiłem... 4 ósemki. I się odblokował! Może to przypadek, ale spróbuj!
  • #3 3077582
    xxxxxxxxxxxxxxx
    Poziom 2  
    No wlasnie w tym problem, probowalem juz wszystkie 4cyfrowe kombinacje z przedzialu 0-9 (0000,1111,2222,3333 itd).
    Probowalem tez rozlaczac z pradu, szukalem wewnatrz jakiejs bateryjki, robilem zwary i qwa kafara nic nie ruszylo, wzialbym sie za eprom ale nie wiem jak, cos napewno musi ten kod podtrzymywac, a ja nie znam sposobu wyzerowania go;(
    Znalazlem tutaj wskazowke aby wlaczyc dekoder do pradu trzymajac wcisniety guzik zasilania, to moge sprobowac, ale to dopiero za pare dni, bo sprzet w dojczach stoi:/
    Jak to nie pomoze to kicha na maxa bo bede musial zaplacic za serwis, bo to nie moj sprzet:/
REKLAMA