logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siem. c65 - kabel-> Mobile Phone Manager-> tel. kaputt

pinout 03 Paź 2006 12:11 1143 4
REKLAMA
  • #1 3080603
    pinout
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    tel. działa ale jak podłącze go do kompa i uruchomie program Mobile Phone Manager to albo nie może wykryć telefonu albo sie tel. wyłącza
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3080836
    Leono
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    pokombinuj w ustawieniach MPM z polaczeniami i portami przez ktory sie laczysz, ja z tym rowniez nie moglem dojsc do ladu ze swoim sk65 ale c65 jest mniej egzotyczne i powinno chodzic.
  • REKLAMA
  • #3 3080955
    pinout
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    coś z kablem albo MPM szwankuje bo na innym telefonie jak patrzyłem tydzień temu to wogóle sie nie łączył, ale już sam nie wiem - MPM jest ustawiony na "automatycznie" czyli portów nie trrzeba ustawiać ale itak próbowałem ręcznie i było to samo,
    WinSwup normalnie wykrywa tel. na tym kablu za każdym razem. heh... już nie mam głowy, hmm...
  • REKLAMA
  • #4 3081223
    ZAHYR
    Poziom 33  
    Ocena: 179
    napisz moze co to za kabel dokladnie, com, usb? oryginalny czy tkzw. serwisowy (przy serwisowych x55 mozesz miec problem z mpm i musisz go przerobic)
  • #5 3081390
    brummel
    Poziom 14  
    Ocena: 2
    Ja miałem podobny problem z wyłączaniem się telefonu (A60)(czasami się udawało, ale występowały błędy transmisji). Problemem było za wysokie zasilanie - podałem zewnętrzne zasilanie z zasilacza regulowanego ok. 4,5V i wszystko działa pięknie za każdym razem.
REKLAMA