logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam schematu urządzenia ładującego baterię Nokii.

gniadziu 06 Paź 2006 07:58 1624 8
  • #1 3089780
    gniadziu
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    otoz szukam schemtau takiego urzadzenia ktore by mi ladowalo baterie od 3310 bez uzycia telefonu bowiem mam dwie baterie zapasowe ma ktos cos takiego albo wie jak to zrobic , mama stara ladowarke od samsunga daje 3,6 V Pozdrawiam
  • #2 3089830
    papen
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    poszukaj schematu ladowarki biurkowej, zazwyczaj maja opcje ladowania telefonu oraz dodatkowo baterii.
  • #3 3089958
    gniadziu
    Poziom 12  
    a gdzie cos takiego znalezc ? szukalem i nie znalazłem na elektrodzie help
  • #4 3171231
    gniadziu
    Poziom 12  
    ewentualnie jakby ktos z wrocka chcial sprzedac za grosze jakies 3310 ktore nie dziala a laduje baterie to ja chetnie
  • #5 3171470
    karolark
    Poziom 42  
    Ocena: 2500
    a nieprosciej kupic ladowarke biurkowa sa po 8-9 zł
  • #6 3172531
    gniadziu
    Poziom 12  
    ona i tak potrzebuje telefonu do naladowania baterii a ja chce ladowac same baterie bez uzycia dobrego telefonu
  • #7 3172713
    dolar666
    Poziom 20  
    Ocena: 28
    ładowarka biurkowa nie potrzebuje telefonu do naładowania baterii!!!!!
  • #8 3173011
    lukmar
    Poziom 29  
    Ocena: 22
    tak ładowarka biurkowa ma dwie funkcje jedna ładuje cały telefonik a dwa masz wejście na samą bat, także zamiast bawić się samemu to kup taką ładowarkę.
    Co lepsza miałem kiedyś takie ładowareczki i one miały taką funkcję że zanim zaczęły ładować baterię to wpierw ją rozładowały także bateryjka była naprawdę fajnie naładowana :)
  • #9 3281655
    ninja2
    Poziom 15  
    Ocena: 18
    Ładowarki borikowe to naprawde fajny patent, ja kupilem sobie fajna na allegro, posadziło mi to baterie po 3 miesiacach, brak mi na nie słow, moze mialem pecha ":(

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano schematu urządzenia ładującego baterię telefonu Nokia 3310 bez konieczności użycia samego telefonu. W dyskusji zasugerowano wykorzystanie ładowarki biurkowej, która posiada funkcję ładowania samej baterii niezależnie od telefonu. Ładowarki biurkowe mają dwa tryby: ładowanie całego telefonu oraz ładowanie baterii osobno poprzez specjalne wejście. Dodatkowo, niektóre modele ładowarek biurkowych najpierw rozładowują baterię przed jej naładowaniem, co poprawia jakość ładowania. Wskazano, że takie ładowarki są dostępne w niskich cenach (około 8-9 zł) i można je kupić na aukcjach internetowych, np. Allegro. Jeden z użytkowników zgłosił negatywne doświadczenia z ładowarką biurkową, która uszkodziła baterię po trzech miesiącach użytkowania.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA