Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

SPrzedam MINI kolorofon :) ZOBACZ!!

PeZex 09 Oct 2006 22:44 1397 0
    PeZex
    Level 11  
    WItam :)
    Mam do sprzedania mini kolorofon! OCZYWIŚCIE działa on w rytm muzyki. Jest na 3 kolorowych diodach! Był on składany z zestawu kupionego do monatżu, tak więc obudowa była osobno kupiona i jest ona tylko po bokach sklejona taśmą izolacyjną (czarną) żeby był szybki dostęp do środka! Jest w nim wentylatorek (komputerowy) oświtlony niebieską diodą! Na początku gdy się go włączy rozkręca się i trzeszczy przez jakieś 7 sekund a później już normalnie chodzi! Z tyłu jest włącznik któryu sam dorabiałem i włącza on diode wraz z wentylatorkiem i działa tylko na jeden "kanbał" na drugim nic niema (mozna coś dorobić)! Jest tez potencjometr do ustawiania jasności świecenia diód...
    W zestaw wchodzi:
    zasilacz
    kolorofon
    i moge dać też kabelek do wieży własnej roboty! (podłącza się kolorofon przy wieży pod "LINE OUT" - L lub R)
    WSZYSTKO OCZYWIŚCIE Sprawne!

CENA to 22zł ;-) + 8 zł przesyłki!

Kontakt na nr:50699893 GyGy: 6684983 SPrzedam MINI kolorofon :) ZOBACZ!! (często niewidoczny)

Tutaj zamieszcze kilka zdjęć (i może niedługo będzie filmik! Jeśli ktoś chce to juz mam filmik ale w formacie MOV):
    SPrzedam MINI kolorofon :) ZOBACZ!! SPrzedam MINI kolorofon :) ZOBACZ!!
    SPrzedam MINI kolorofon :) ZOBACZ!! SPrzedam MINI kolorofon :) ZOBACZ!!
    SPrzedam MINI kolorofon :) ZOBACZ!!