Witam.
W tym DVD jak i w innych nie ma czegoś takiego jak aktywacja sygnału z EURO . Jeśli masz sygnał z wyjścia CINCH VIDEO to znaczy że jest uszkodzenie w wyprowadzeniu sygnału przełączającego z DVD ( nóżka 8 gniazda EURO ) . Najprawdopodobniej masz źle ustawiony tryb wyświetlania w opcjach Setup .
Pozdrawiam.
dziękuję za zainteresowanie,ale wydaje mi się,że się nie ruzumiemy,chodzi mi właśnie o to,że nie mam wyjścia zespolonego sygnału wizji na wyjściu euro cinch dvd w DVD ,tak jakby urządzenie było przełączne n.p. w tryb svhs.proszę o dalsze sugestie
Witam.
Jeśli nie ma sygnału wizji ani w gnieździe cinch ani w euro ( rozumiem że
odtwarzacz działa prawidłowo i czyta płyty - muzyczne jest fonia ) to najprawdopodobniej przestawiony jest tryb wyświetlania w setup .
Spróbuj naciskać przycisk video na pilocie i zobacz czy nie pojawi Ci się
obraz .
Pozdrawiam.
Sprecyzuj jak jest z tym obrazem: brak obrazu, obraz czarnobiały czy też obraz z brakiem synchronizacji. Ale jak zauwazył chozby najprawdopodobniej masz coś (ustawienia video) przestawione w menu. Nie znam tego modelu DVD, ale chyba tak prosto jak to opisuje raczej nie poprawisz. Nie napisałeś jakie wyjścia ten sprzęt ma: svideo,euro, composit, rgb, component ?