mam taki problem, ze jak mam podlaczony wyswietlacz led i zaladuje do kontrolera program wyswietlajacy np licznik dziesietny, to widac jak powoli wyswietlaja sie kolejne cyfry (przy czym powinno to migac na jakichs 50HZ i oko powinno widziec ze 'wszystkie sie swieca'). z programem jest wszystko ok, bo wczesniej dzialal dobrze. podczas tego przeskakiwania do kolejnych segmentow widac tez jak przygasa dioda od zasilania ukladu. jak zamiast led podlacze lcd to w ogole jakies dziwne krzaki albo nic. myslalem ze jest cos nie tak z procesorem albo z kwarcem, ale wymienialem je kilkakrotnie i dalej to samo. wymienilem tez kondensatory przy kwarcu i nic. korzystam z simple programmer i basecom avr, czyli kilka rezystorkow i kabelek pod com'a. zrzucalem program basecomem na procka i dawalem 'veryfi flash into buffer' i pokazywalo ze jest zgodnosc, wiec nie sadze zeby to byla wina procka albo programatora. w basecomie mam ustawiony kwarc 4mhz, procka attiny2313 i xtal w fusebitach. pomoze mi ktos?