logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Bluetooth działa w jedną stronę przy komunikacji z SE K750i

artur.lubin 17 Paź 2006 23:45 1919 3
REKLAMA
  • #1 3127674
    artur.lubin
    Poziom 25  
    Ocena: 46
    Następujący problem:
    Posiadam bluetooth'a Dongle: Silicon Wave Wireless Bluetooth Adapter

Pliki z komputera na telefon przerzucam bez problemu - komputer widzi mój telefon. Jak chcę jednak przerzucić coś z telefonu na komputer to telefon nie widzi komputera :(

1. Nie mam żadnej zapory typu Firewall (oraz zapory windows)
    2. Korzystam ze standardowych sterowników Windows- nie interesuje mnie Bluesoleil (z tym działało normalnie)
    3. Zaznaczyłem w komputerze opcję "włącz odnajdywanie"
    4. Nie było żadnych problemów przy instalacji - wszystko działa w porządku poza tym, że tylko w jedną stronę ;)

co zrobić, żeby telefon widział komputer?
  • REKLAMA
  • #2 3720342
    adriannn1
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    ja miałem podobny problem tylko u mnie było tak że ja mogłem wszystkim wysyłać przez Bluetooth a nikt nie mógł wyslac do mnie;( co sie okazało trzeba było na kompie usunąć plik DCM w ktorym automatycznie tworza sie zdjecia (no jak sobie pocykamy) oczywiscie zdjecia mozna przeniesc gdzies tylko potem trzeba skasowac ten folder;) on sie sam stworzy potem ale juz powinno byc wszystko ok
  • REKLAMA
  • #3 3720986
    lElektryk
    Poziom 18  
    Ocena: 68
    adriannn1 napisał:
    ja miałem podobny problem tylko u mnie było tak że ja mogłem wszystkim wysyłać przez Bluetooth a nikt nie mógł wyslac do mnie;( co sie okazało trzeba było na kompie usunąć plik DCM w ktorym automatycznie tworza sie zdjecia (no jak sobie pocykamy) oczywiscie zdjecia mozna przeniesc gdzies tylko potem trzeba skasowac ten folder;) on sie sam stworzy potem ale juz powinno byc wszystko ok

Po 1: post jest z 17 Paź 2006
    Po 2: Jaki folder? gdzie on jest? (najprawdopodobniej ten folder niema nic z tym wspólnego)
    Po 3: K750 (itp.) to najgorszy telefon z jakim miałem do czynienia
    pzdr
  • #4 4053863
    artur.lubin
    Poziom 25  
    Ocena: 46
    temat zamykam :)
REKLAMA