logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logitech MX 610 - jak dostosować diody do Mirandy, Opery i The Bat?

Obecny 22 Paź 2006 19:46 1726 5
REKLAMA
  • #1 3142794
    Obecny
    Poziom 14  
    Ocena: 7
    Witam, wlasnie nabylem wynalazek MX610 logitecha uzbrojoną w choinkę czyli diody informujące o nadchodzącym mail'u oraz wiadomosciach komunikatora jako ze z przekory i zasad nie uzywam wynalazków typu internet explorer, klasyczne msn czy smieszny outlook którego poprostu sie boje :) mam pytanko w jaki sposób mozna by np podpisac kontrolki do programów innych np mojej ulubionej MIRANDY, OPERY czy np THE BAT albo jakiegos zewnetrznego programu powiadamiajacego, moze jest jakis prosty sposób poprostu dodac wpisy odpowiednich programów do rejestru a moze problem jest bardziej zaawansowany i trzeba by jaki zewnętrzny programik do tego napisac (moze juz ktos to zrobil) tylko co z czym a co do czego, prosze o pomysły, pozdrawiam odwiedzajacych forum.
  • REKLAMA
  • #2 3143346
    tronic1
    Spec od komputerów
    Ocena: 1108
    MSN cz Outloka można bez przeszkód odinstalować z systemu.Jeżeli masz Operę jako domyślną przeglądarkę i na niej skonfigurowanego klienta poczty,we właściwościach paska zadań ustawioną Operę zamiast IE,to MX 610 nie komunikuje przychodzącej poczty ?
  • REKLAMA
  • #3 3143483
    Obecny
    Poziom 14  
    Co rozumiesz przez własciwosci paska zadań? Opera jest moja domyslna przegladarka, poczte sciaga, w sterowniku logitech setpoint nie ma mozliwosci zmiany przegladarki natomiast jest wykryta poprawnie jako APLIKACJA POCZTY: OPERA niestety powiadomienia brak, jakies pomysly ? również jesli chodzi o inny IM niz w/w
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 3143557
    krzychoocpp
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 58
    Witam, wtyczka do mirandy jest w trakcie rozwoju. Pewnie niedługo będzie można już ją testować.

Pozdrawiam, Krzysztof.
  • REKLAMA
  • #5 3143582
    tronic1
    Spec od komputerów
    Ocena: 1108
    Na przycisku Start prawoklik - właściwości.
  • #6 3143741
    Obecny
    Poziom 14  
    Dzieki Ci krzychoocpp za ten namiar :)
    a co do odpowiedzi tronic1 to dalej nie rozumiem co maja wlasciwosci paska zadan do opery i jej poczty ? hmmm, opera jest domyslna przegladarka w systemie i nie wiem co jeszcze mam zmienic :)
    pozdrawiam
REKLAMA