logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rotel AM/FM Stereo tuner RT-1025-funkcja MULTIPATH?

/|\Atari 16 Lip 2003 23:17 2292 2
REKLAMA
  • #1 289852
    /|\Atari
    Poziom 27  
    Ocena: 27
    Witam

Ostatnio stwierdziłem że dobrze byłoby posłuchać radia, postanowiłem więc jakieś zdobyć, sprzątając raz piwnice wraz z kolegą, natknęłem się na wyżej wymieniony tuner, odkupiłem go całkowicie sprawnego w rewelacyjnym stanie wizualnym i technicznym za niebotyczną sume 20 zł. :P
    Jako że w kwesti aduio specem nie jestem, zadam pytanie w stylu "z czym to się je" :D. Czyli pokrótce, co o tym sądzicie, czy warto było (sądze że raczej tak) a jeśli ktoś to zna, to prosiłbym o opis i zastosowanie przełączników: Hi-Blend, Multipath, De-emph, z tyłu: Detector Output (1 chinch) Output: Wariable (2 chinche - stereo) Fixed (to samo)
  • REKLAMA
  • #2 290235
    eugene
    Poziom 26  
    Ocena: 23
    Podlacz do wejscia wzmacniacza z OUT (wariable -regulowane, lub Fixed) i po 5 minutach sam bedziesz wiedzial do czego sluza wszystkie przelaczniki i jak to dziala!,
    Wyglada to na tuner wyzszej klasy.
  • #3 291599
    /|\Atari
    Poziom 27  
    Ocena: 27
    Podłączyłem go już i jestem naprawde zaskoczony, jeśli chodzi o jakość odbioru, przebija Soniacza ze stołowego (z RDS'em i innymi pierdołami) większośc funkcji już rozgryzłem, tylko nie wiem o co chodz z przełącznikiem i wskaźnikiem wychyłowym MULTIPATH oraz z gniazdkiem Detector Output, znajdującym się na tylnej ściance, a że jest wyższej klasy to może o tym (chyba) świadczyć też możliwość montażu w szafie RACK (odpowiednio prszystosowana płyta czołowa, rączki....)
REKLAMA